Debat Outperforming

Bedrijf
Datum
19 januari 2013
Inschrijven voor
19 januari 2013
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

BDO heeft onderzoek gedaan onder een kleine 1.000 grote, internationale ondernemingen naar value drivers. De criteria die ervoor zorgen dat een onderneming met kop en schouders boven de rest uitsteekt, hebben we uitgebreid geanalyseerd. We kunnen stellen dat ‘verandervermogen’ in deze tijd één van de belangrijkste Key Value Drivers is. Daarom zullen de thema's verandercapaciteit en organisatiebeheersing tijdens het debat centraal staan. Dit zal tot gevolg hebben dat u nieuwe inzichten vergaart die u helpen de weg te vinden tot succes.

BDO Scope: The Secret of Outperforming
Het onderzoek is verpakt in BDO Scope, onze serie expert-updates over grote thema’s voor ondernemingen die internationaal actief zijn. Dat doen we door onderzoek te verrichten – in Nederland en/of binnen ons wereldwijde netwerk in 145 landen – en daar vervolgens onze eigen kennis en ervaring aan te koppelen. Daarnaast en zeker zo belangrijk vragen wij topmanagers van een aantal zeer grote bedrijven om hun visie op het thema te geven. Het meest recente nummer gaat over The Secret of Outperforming.

Het onderzoek heeft op 30 oktober heel de dag centraal gestaan op BNR Nieuwsradio tijdens 'De dag van het succes'. 

Meepraten tijdens het debat op 19 januari?
Samen met andere beslissers van grotere ondernemingen willen we in gesprek over succesfactoren binnen uw onderneming. We doen dit in een kleinschalig, informeel debat wat wordt afgesloten met een aangeklede borrel en korte rondleiding. Het debat wordt geleid door Marijke Roskam, presentator bij BNR Nieuwsradio.

Datum en locatie 
Wanneer: 19 januari 2015
Tijd: ontvangst 16.00 uur, einde 20.00 uur
Locatie: Miele Inspirience Center, De Limiet 2, 4131 NR Vianen

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor het debat via het online formulier

Event informatie

Bedrijf: Baker Tilly Berk

Datum: 19 januari 2013

Inschrijven voor: 19 januari 2013

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals