Masterclass Change Agent - 16 Apr.

Bedrijf
Datum
16 april 2013
Inschrijven voor
16 april 2013
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De meeste opleidingen omtrent verandermanagement geven u wel theoretische inzichten, maar niet de praktische technieken, instrumenten en vaardigheden die onmisbaar zijn bij een succesvol verandertraject. Docenten hebben immers zelden praktische veranderervaring. In de Change Academie van BDO bieden we u diverse Masterclasses Verandermanagement die het beste van beide bieden. Dus zowel de kennis als de ervaring.

Masterclass Verandermanagement
De consultants van BDO en prof. dr. A. Cozijnsen (VU; verandermanagement) hebben naast de theoretische kennis, ook jarenlange ervaring met complexe verandervraagstukken bij zowel kleine als grote organisaties.

De eerste Materclass Verandermanagement is een praktische opleiding/training met een solide wetenschappelijke onderbouwing. Tijdens deze Masterclass geven we u zicht op de meest kritische risico- en succesfactoren bij een verandertraject. Ook bieden wij u praktische en slimme tips die u helpen om uw programmamanagement beter in te richten. Zo leert u onder andere om te gaan met eventuele weerstanden bij medewerkers. Sterker nog, u zal hen zelfs motiveren om zich in te zetten om de doelen te realiseren.

Change Agent
Aan het einde van deze opleiding heeft u inzicht in de belangrijkste remmers en stuwers in verandertrajecten, de praktische handvatten om deze te inventariseren én de interventietechnieken om het veranderprogramma succesvol in te richten. Na een succesvolle afronding van de Masterclass ontvangt u het certificaat: ‘Change Agent’ uit handen van prof. dr. A. Cozijnsen.

Programma
De doelstelling van deze masterclass is het verkrijgen van inzicht in de aanpak en structuur van het BDO Change framework. Het legt de basis om een snelle, kostenefficiënte en effectieve verandering binnen uw organisatie door te voeren. Uiteraard zal er voldoende ruimte zijn voor interactie en inbreng van vragen uit uw praktijk.

De volgende onderdelen zullen deel uitmaken van de Masterclass:

BDO Change Framework

Onderdeel van het programma is een terugkommoment. Tijdens deze bijeenkomst zal aandacht zijn voor uw persoonlijke veranderuitdagingen en zal het certificaat ‘verander agent’ worden uitgereikt.

Datum, locatie en kosten
De Masterclass Verandermanagement start om 09:00 uur en eindigt om 19:00 uur.
De locatie voor alle data is Kasteel Hooge Vuursche te Baarn. De kosten van de masterclass bedragen € 875 (excl. BTW). Wat krijgt u hiervoor?

  • Verzorgde opleiding (incl. lunch) tot certified Change Agent;

  • Na de opleiding een individueel coachingsgesprek op een moment en locatie waarop het u uitkomt;

  • Gratis telefonisch consult gedurende één jaar.

Aanmelden
U kunt zich voor deze dag aanmelden via: consultants@bdo.nl. Voor meer vragen kunt u contact opnemen met ons secretariaat op telefoonnummer (030) 284 99 60.

Event informatie

Bedrijf: Baker Tilly Berk

Datum: 16 april 2013

Inschrijven voor: 16 april 2013

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals