Seminar Zakelijke Dienstverlening

Bedrijf
Datum
24 november 2014
Inschrijven voor
23 november 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Graag nodigen wij u uit voor het Seminar Nieuwe BusinessModellen in de Zakelijke Dienstverlening op maandag 24 november 2014 vanaf 14:00 in het ABN AMRO hoofdkantoor te Amsterdam.

Ondernemers in de zakelijke dienstverlening zien zich met bijzondere uitdagingen geconfronteerd. Grote ver-anderingen vinden plaats. Een aantal van de oude spe-lers heeft de crisis niet doorstaan terwijl nieuwe spe-lers het speelveld betreden. Krimp, kostenbesparing en consolidatie hebben effect gehad om te kunnen over-leven, maar het einde van die mogelijkheden nadert. Ondernemers zijn op zoek naar mogelijkheden om de winstgevendheid te herstellen. De diagnose is al een oud verhaal aan het worden: oude business modellen schieten tekort. Als dit al zo lang bekend is en die nieuwe spelers zo succesvol zijn, wat kunnen we dan van ze leren? Is er een werkelijk fundamenteel andere aanpak, die deze ondernemingen onderscheidt?

Sprekers ABN Amro Event

In een interactief, volgepakt programma presenteren ABN AMRO en een groot aantal spreker trends, analyses en succesverhalen uit de historie en het voorfront van de verandering in de zakelijke dienstverlening.

Onder voorzitterschap van Han Mesters, Sector Banker Zakelijke Dienstverlening, brengen zij u in één middag op de hoogte van mogelijkheden, al-ternatieven en aanpak om de crisis af te schudden en succesvol te opereren in de zakelijke dienstver-lening. De vraag zal beantwoord worden wat we kunnen leren van recente successen die we, schijn-baar tegen alle trends in, hebben gezien. Succes-volle ondernemers doen hun successen en valkui-len uit de doeken. Aanleidingen en oorzaken wor-den niet uit de weg gegaan. Met veel nieuwe infor-matie en door een boeiende interactie gaat u – na de files – weg met inzicht in wat U zelf kunt doen om de nieuwe business-modellen te adopteren. Alle spreker zijn tijdens de pauze en na het semi-nar beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Programma
13:00 ontvangst
14:00 aanvang programma: Keynote door Luuc Mannaerts, CEO Commercial Banking ABN AMRO
14:15 interactief programma
17:30 afronding door Han Mesters, Sector Banker CB&M ABN AMRO
18:00 netwerkborrel

Achtergrondinformatie
Locatie: ABN AMRO, Gustav Mahlerlaan 10, Amsterdam.Parkeren / reizen: er is beperkte betaalde parkeergelegenheid in de buurt (volg “P Gustav”); reizen per openbaar vervoer (station zuid-WTC) wordt aanbevolen.

Aanmelden
Registreren voor het evenement kan op deze pagina. Inschrijving is kosteloos. Inschrijving op volgorde van binnenkomst van de registratie.

Event informatie

Bedrijf: ABN AMRO

Datum: 24 november 2014

Inschrijven voor: 23 november 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals