Accenture Consulting Inhousedag

Bedrijf
Datum
23 oktober 2014
Inschrijven voor
16 oktober 2014
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ervaar zelf hoe het is om als consultant bij Accenture te werken tijdens de Accenture consulting inhousedag. 

We nodigen je uit op ons kantoor aan de Zuidas in Amsterdam. Gedurende deze dag werk je samen met andere studenten aan een uitdagende real life consultancy case. Je wordt daarin begeleid door consultants met verschillende specialismen. Daarnaast nemen we je in een interactieve presentatie mee door de verschillende stage- en carrièremogelijkheden binnen Accenture Strategy, Accenture Digital, Accenture Technology en onze gespecialiseerde industriegroepen. Tijdens Q&A sessies met consultants en Accenture Leadership krijg je bovendien de kans om hen al je vragen te stellen over ons bedrijf, een carrière bij Accenture en de uitdagende projecten die we doen. We sluiten de dag af met een netwerkborrel in onze bar met uitzicht over de stad.

Kortom onze consulting inhousedag is de ideale manier om in één dag de consultingwereld, het werk dat we doen, onze bedrijfscultuur en vooral onze mensen persoonlijk te leren kennen!

Interesse? 
Studeer je aan een universiteit in bedrijfskundige, economische, technische of IT richting en wil je graag ontdekken of een carrière in consulting bij Accenture iets voor jou is?

Stuur je cv en motivatie uiterlijk 16 oktober naar jobs.nl@accenture.com. Je hoort 17 oktober of je wordt uitgenodigd. 

Event informatie

Bedrijf: Accenture

Datum: 23 oktober 2014

Inschrijven voor: 16 oktober 2014

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten