Over Leren & Presteren Event 2014

Bedrijf
Datum
16 september 2014
Inschrijven voor
15 september 2014
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 16 oktober 2014 organiseert House of Performance voor de eerste keer het Leren & Presteren Event. Het evenement richt zich op managers en bestuurders van organisaties die inzicht willen krijgen in de correlatie tussen het lerend vermogen van een organisatie en de behaalde resultaten.  

Leren wendbaar zijn

Naast individuen behalen ook bedrijven betere prestaties wanneer zij leren wendbaar te zijn in een continu veranderende omgeving. House of Performance helpt bedrijven beter te anticiperen op de veranderende markt door toe te groeien naar lerende organisaties. Om de basis van een lerende organisatie neer te zetten stelt House of Performance aannames achter bestaand handelen ter discussie en doet interventies die de kern van de betrokken mensen raakt. Lerende organisaties zijn succesvol omdat zij in staat zijn om sneller dan de concurrent in te spelen op veranderende omstandigheden. 

Leren & Presteren Event

Het event Leren & Presteren 2014 is bedoeld voor managers die geloven dat leren een voorwaarde is voor presteren! Wij bieden een programma met workshops waar de nieuwste modellen, inzichten en ideeën over lerende organisaties met je gedeeld worden. Leer hoe je organisatieflexibiliteit kunt vergroten en verbeter daarmee prestaties op de werkvloer!

Aanmelden voor het Leren & Presteren event op 16 oktober kan hier!

Event informatie

Bedrijf: House of Performance

Datum: 16 september 2014

Inschrijven voor: 15 september 2014

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten