Deloitte Accountancy Business Course 2014 Milaan

Bedrijf
Datum
19 november 2014
Inschrijven voor
01 oktober 2014
Type event
Business Course
Doelgroep
Masterstudent Accountancy, (Bedrijfs)Economie of Finance
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Sta jij sterk in je schoenen? Meld je nu aan voor de Deloitte Accountancy Business Course 2014!

Ervaar tijdens de Deloitte Accountancy Business Course de veelzijdigheid van het accountancyvak! Ontdek hoe veel dynamischer het vak is dan je wellicht in eerste instantie dacht.

Dit jaar laten wij jou je grenzen verleggen in Milaan, de belangrijkste (en grootste) zakenstad van Italië! Het epicentrum van de Italiaanse mode, waar men flaneert in designerkleding en waar de grote kunstenaars uit het verleden wereldberoemde sporen achterlieten in het eeuwenoude centrum van deze stad.

De Deloitte Accountancy Business Course biedt jou een mix aan inhoudelijke en persoonlijke uitdagingen op een spectaculaire locatie. Je ervaart hoe het is om bij Deloitte te werken en dat professionaliteit, inhoud en sympathie uitstekend samengaan. Bovendien is er veel ruimte om te werken aan je eigen ontwikkeling als toekomstig accountant en alvast te starten met het opbouwen van een zakelijk netwerk. Schijf je nu in voor de Deloitte Accountancy Business Course en verzeker je van de beste start van jouw carrière!

Aanmelden
Ben jij Masterstudent Accountancy, (Bedrijfs)Economie of Finance met interesse in Accountancy? Sta je sterk in je schoenen en durf jij de uitdaging aan? Meld je dan tot en met 1 oktober 2014 aan voor de Accountancy Business Course van 19 t/m 22 november 2014 in Milaan! Wie weet word jij uitgenodigd om mee te gaan naar Milaan!


Selectieprocedure
Om kans te maken op een plek als deelnemer aan de Accountancy Business Course vragen wij je jouw CV, motivatie en een kopie van je cijferlijst Bachelor/Premaster te uploaden bij de aanmelding. Hierna vindt de CV-selectie plaats. Wanneer jij wordt geselecteerd nodigen wij je uit om een online competentie- en capaciteitentest te maken. Als de uitslag van deze tests positief is, nodigen wij je uit voor één van de kennismakingsdagen. Tijdens deze dag zal je verschillende collega's uit onze dagelijkse praktijk ontmoeten en werk je aan een inhoudelijke casus. De dag sluiten we af met een borrel waarbij verschillende collega’s aansluiten. Deze kennismakingsdagen worden georganiseerd van 6 t/m 9 oktober2014 op diverse locaties door het land.

Meer informatie?
Neem contact op met één van onderstaande recruiters,

René Klerks
T. 06 - 82019262
E. rklerks@deloitte.nl

Esmée Trimbos
T. 06 - 53598492
E. etrimbos@deloitte.nl

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 19 november 2014

Inschrijven voor: 01 oktober 2014

Type event: Business Course

Doelgroep: Masterstudent Accountancy, (Bedrijfs)Economie of Finance