Meet Deloitte Audit (hbo)

Bedrijf
Datum
01 oktober 2014
Inschrijven voor
21 september 2014
Type event
Inhousedag
Doelgroep
hbo-studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Duik dieper de Accountancy in 

Meet Deloitte Audit (hbo)

Meet Deloitte Audit Inhousedag
1 oktober 2014

Ben jij 3e of 4e jaars hbo-student Accountancy of Bedrijfseconomie? Wil je kennis maken met Deloitte en inzicht krijgen in het werk van een accountant? Wij laten je dit graag ervaren tijdens het ‘Meet Deloitte Audit’ event.

Tijdens deze exclusieve inhousedag leer je Deloitte beter kennen en kun je de sfeer binnen onze organisatie proeven. Aan de hand van een business case ga je daadwerkelijk met het dagelijkse werk aan de slag en leer je ook een klant van Deloitte beter kennen. We sluiten de dag op informele wijze af waarbij je kennis kunt maken met de aanwezige accountants en de gelegenheid hebt om hen je vragen te stellen. Wie weet is dit jouw opstap naar een carrière bij Deloitte!

Laat deze kans om in contact te komen met Deloitte niet aan je voorbij gaan en meld je aan. Aanmelden kan via het uploaden van jouw CV en motivatiebrief. CV selectie en het afronden van een test maken onderdeel uit van de procedure.

Meet Deloitte Audit (hbo) vindt plaats op 1 oktober 2014 op ons innovatieve kantoor in Utrecht. Aanmelden kan tot en met 21 september 2014. Na aanmelding ontvang je bericht of je bent geselecteerd voor het maken van de test. Uiterlijk 26 september ontvang je bericht over je deelname.

Vragen over het event? Neem contact op met onderstaande recruiter:

Merette Schuurman
T.   06 - 83555201
E.  mschuurman@deloitte.nl

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 01 oktober 2014

Inschrijven voor: 21 september 2014

Type event: Inhousedag

Doelgroep: hbo-studenten