BDO Actualiteitenseminar Zwolle

Bedrijf
BDO
Datum
24 september 2014
Inschrijven voor
01 oktober 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het najaar staat voor de deur en dit betekent onder andere ‘nieuwe’ keuzes maken voor de komende jaren. Wat worden de plannen voor de toekomst en hoe maken we ze op een praktische wijze uitvoerbaar? Hoe bereidt u zich voor op de aangekondigde veranderingen in de regelgeving en de mogelijke aanpassingen die volgen uit de conclusie van de parlementaire enquêtecommissie? Wat betekent dit concreet voor uw corporatie op het gebeid van sturing en verantwoording? Wat gebeurt er fiscaal volgens het belastingplan 2015? Kortom: genoeg ontwikkelingen om u bij te praten en praktische oplossingen aan te bieden.

 Onderwerpen 

Wij nodigen u daarom graag uit voor ons actualiteitenseminar, waarbij we onder andere stilstaan bij de volgende onderwerpen:  
  • Fiscaal: gevolgen Prinsjesdag en update tax planning
  • Novelle: nieuwe spelregels en een gewijzigd speelveld
  • Assetmanagement: een wankel evenwicht tussen rendement, financiering en betaalbaarheid
  • Kwaliteit van informatie: intern gericht, maar ook externe verantwoording

Programma

Daarnaast stellen wij u ook graag in de gelegenheid om mede het programma te bepalen. Heeft u vooraf prangende vragen op het gebied van fiscaliteit of onderwerpen die u graag behandeld ziet worden, mail dan gerust naar sander.van.der.veen@bdo.nl.
 

Locatie en aanvang

Wij zien u graag op 1 oktober te Zwolle (meer informatie over de locatie volgt zo spoedig mogelijk).
Het seminar begint om 14.00 uur en we sluiten circa 17.00 uur af met aansluitend een borrel en een hapje. De ontvangst voor het seminar is vanaf 13.30 uur. Informatie over de locatie, het programma alsmede een routebeschrijving ontvangt u samen met de bevestiging van deelname.
 

Kosten en inschrijving

De kosten bedragen € 295 (exclusief btw) per persoon. U kunt zich opgeven via e-mail. Wij zien uw inschrijving graag voor 24 september a.s. tegemoet.

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 24 september 2014

Inschrijven voor: 01 oktober 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: