Het spel tussen zorg en bedrijfsvoering

Bedrijf
Datum
10 november 2014
Inschrijven voor
09 november 2014
Type event
Workshop
Doelgroep
Managers
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het spel tussen zorg en bedrijfsvoering

ACCRETIO is het antwoord op de vraag: "Hoe kunnen we zorgmanagers op een speelse manier leren het werken met cijfers eigen te maken, zodanig dat ze er ook op kunnen sturen?"
 
ACCRETIO is een bordspel dat de verbinding tussen zorg en bedrijfsvoering stimuleert. Managers leren, zelfs al in één dag, hoe cijfers kunnen gaan leven en door henzelf beïnvloed kunnen worden.
Door het uitvoeren van opdrachten in spelvorm leren ze met actuele informatie hun afdeling efficiënt aan te sturen.
Het spel is in verschillende vormen te spelen. Wij maken het passend op de situatie in uw organisatie.

Over de trainers
Menno Nieuwenhuize
Menno wil bruggen bouwen tussen de zorg en de bedrijfsvoering, uiteraard op praktische wijze. Zijn kennis van het opzetten van managementinformatie systemen en het doorvoeren van verbetertrajecten wendt hij aan om de bedrijfsvoering te versterken. Daarnaast leert hij zorgmanagers graag hoe ze moeten omgaan met de cijfers.

Kees van den Berg
Kees is eigenaar van de KLVB groep en is een zeer ervaren opleider. Sinds 2000 is de KLVB Groep een actieve partner voor organisaties in ontwikkeling. Met vernieuwende en inspirerende instrumenten maken ze inzichtelijk hoe competent de organisatie, het management en de werknemers zijn en faciliteren ze de verdere ontwikkeling van de competenties.

Event informatie

Bedrijf: Baker Tilly Berk

Datum: 10 november 2014

Inschrijven voor: 09 november 2014

Type event: Workshop

Doelgroep: Managers