Accenture Consulting Masterclass

Bedrijf
Datum
28 november 2014
Inschrijven voor
01 november 2014
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Vrijdag 28 en zaterdag 29 november, Amsterdam
Ben jij bijna klaar met je master en wil je persoonlijk kennismaken met een van de grootste consulting organisaties ter wereld? Meld je aan voor de Consulting Masterclass van Accenture op vrijdag 28 en zaterdag 29 november 2014. Tijdens dit tweedaagse evenement op ons kantoor aan de Zuidas en een andere inspirerende locatie in Amsterdam dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen. Je gaat in teams de strijd aan in een innovatieve real life consultancy game. Je wordt daarin begeleid door consultants met diverse achtergronden.

Bekijk hier de video van de editie van afgelopen jaar:Naast de inhoudelijke uitdagingen is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning. Het motto is: ‘Work hard, play hard’. Tijdens de wekelijkse vrijdagmiddagborrel op ons kantoor in Amsterdam drink je een ijskoude Corona met onze consultants en s ’avonds dineren, borrelen en overnachten we in de stad.

De Accenture Consulting Masterclass is de ideale manier om de wereld van management consulting en IT consulting te leren kennen, onze bedrijfscultuur en vooral onze mensen beter te leren kennen.

Event informatie

Bedrijf: Accenture

Datum: 28 november 2014

Inschrijven voor: 01 november 2014

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten