Accenture Innovation Awards event – studententicket

Bedrijf
Datum
14 november 2014
Inschrijven voor
26 oktober 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Volg je een bachelor of master in een bedrijfskundige, economisch, technische of IT richting en heb je interesse in innovatie? Dan nodigen we je graag uit om je aan te melden voor een gratis studententicket voor het Accenture Innovation Awards event op 14 november 2014 in DeFabrique in Utrecht.

Om innovatie in Nederland te stimuleren organiseert Accenture dit jaar voor de achtste keer de Accenture Innovation Awards, inmiddels uitgegroeid tot dé innovatiewedstrijd van Nederland. Tijdens het evenement zijn er interessante en inspirerende keynote sprekers, pitchen innovators hun concepten en is er een innovatiemarkt waarop je innovaties persoonlijk kunt ervaren en kunt praten met de bedenkers.

We reiken daarnaast prijzen uit voor de meest innovatieve producten en diensten van Nederland en een extra prijs voor de meest duurzame innovatie. Vakjury’s beoordelen de concepten op innovativiteit, succes en potentie. Ook reiken we een Innovator of the Year Award en een Publieksprijs uit. We sluiten het evenement af met een netwerkborrel.

Aanmelden?
Stuur ons uiterlijk 26 oktober een e-mail met je cv en een korte motivatie waarin je vertelt waarom je graag bij de Accenture Innovation Awards aanwezig wilt zijn via jobs.nl@accenture.com
. Je hoort uiterlijk 29 oktober of je wordt uitgenodigd.

Event informatie

Bedrijf: Accenture

Datum: 14 november 2014

Inschrijven voor: 26 oktober 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Studenten