Round Table - Samenwerken in de keten

Bedrijf
Datum
25 juni 2014
Inschrijven voor
24 juni 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professio
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

In haar jaarlijkse BPM onderzoek heeft ConQuaestor dit jaar haar pijlen gericht op het thema ‘samenwerken in de keten’. Een schot in de roos, want een recordaantal van ruim 310 respondenten uit alle sectoren hebben meegedaan aan dit onderzoek.

Ook Achmea heeft deelgenomen aan dit onderzoek. We willen graag de onderzoeksresultaten met u delen en het bijbehorende onderzoeksrapport distribueren. Ook willen we graag een stap verder gaan door samen met u een aantal benchmark cijfers te bespreken. Hoe komt het dat Achmea boven- of ondergemiddeld scoort op bepaalde ketenmanagementaspecten? Wat kunt u doen om een stap voorwaarts te zetten richting succesvolle samenwerking in de keten?

Wij verwachten u een inspirerende sessie te kunnen bieden, waarbij u naar huis gaat met een beter inzicht in ketenmanagement in het algemeen en een concreter beeld van wat u zelf kunt doen om verbeteringen in uw eigen keten tot stand te brengen.

Namens het onderzoeksteam ketenmanagement en het management van ConQuaestor, Sander van Meurs en Carin Pel heet ik u van harte welkom!

Wat kunt u verwachten?
Onderzoeksresultaten van ‘samenwerken in de keten’ met ruim 310 respondenten uit alle sectoren. Inzoomen op de situatie bij Achmea op enerzijds de cijfers (benchmark hoe Achmea scoort t.o.v. anderen) en anderzijds het beter begrijpen en onderkennen van de oorzaken en de mogelijkheden deze aan te pakken.

Programma
18:00 uur Ontvangst (uitreiken onderzoeksrapport)
18:30 uur Presentatie onderzoeksresultaten ‘samenwerken in de keten’
19:00 uur Stellingen over Achmea situatie
19:30 uur Pauze en warme snack
20:00 uur Benchmarkcijfers Achmea
20:30 uur Einde programma, start borrel

Inschrijven
Klik hier om u aan te melden voor de sessie o.v.v. Samenwerken in de keten: Achmea. Graag verzoek ik u zich voor 23 mei a.s. aan te melden.

Vragen
Indien u vragen heeft, neem dan contact op met Brenda Witkamp via brenda.witkamp@conquaestor.nl of 030-2906 149.

Datum, tijd, locatie
Woensdag 25 juni 2014, vanaf 18.00 uur tot 21:00 uur
ConQuaestor
Orteliuslaan 871
3503 RE Utrecht

Event informatie

Bedrijf: ConQuaestor

Datum: 25 juni 2014

Inschrijven voor: 24 juni 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professio