Bouw, Infra & Techniek projecten in control

Bedrijf
Datum
19 juni 2014
Inschrijven voor
18 juni 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Graag nodig ik u namens ConQuaestor van harte uit voor de Round Table “Bouw, Infra & Techniek projecten in control” op 19 juni 2014. De bijeenkomst staat in het bijzonder in het teken van de rol en het samenspel bij project control van projectdirecteuren en financieel verantwoordelijken. Ook wordt ingegaan op de extra complexiteit die PPS contracten in deze met zich meebrengen. Robert Jan Feijen, projectdirecteur van de Coentunnel Company, zal de bijeenkomst inleiden.

Deze sessie is een derde in een rij, die wij jaarlijks organiseren voor de belangrijkste stakeholders van de Nederlandse Bouw-, Infra-, Techniek- en Ingenieurssector.

De eerste sessie, eind 2012, stond in het teken van de relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. De discussie werd toen ingeleid door Richard van Breukelen, CFO van Rijkswaterstaat. De tweede sessie in 2013 werd ingeleid door Anton van Nunen (Syntrus Achmea) en Jaap van Dam (PGGM) over de financiering door pensioenfondsen van DBFM projecten.

De sessie op 19 juni a.s. staat in het teken van de project beheersing in het algemeen en binnen PPS/DBFM contracten in het bijzonder. Kenmerkend voor deze projecten is ondermeer dat zowel opdrachtgever, financier en de onderneming zelf eisen stellen aan de wijze van projectcontrol en kwaliteitsmanagement. Zo moeten projecten aantoonbaar in control zijn, projectprocessen voldoen aan specifieke kwaliteitseisen en dient prestatiemanagement state-of-the-art te zijn ingericht.

Robert Jan Feijen, projectdirecteur van de Coentunnel Company, heeft de afgelopen jaren aan den lijve ondervonden welke impact een PPS/DBFM constructie heeft op de inrichting van projectcontrol en –processen. Hij zal uitvoerig tijdens de Round Table stil staan bij de do’s en don’ts.

Na de inleiding van Robert Jan Feijen zullen wij met de deelnemers van gedachten wisselen over dit onderwerp, waarbij ondermeer ingegaan wordt op het samenspel tussen direct projectverantwoordelijken en financieel managers. Aan tafel treft u dan ook collega projectdirecteuren en financieel verantwoordelijken uit de Bouw-, Infra-, Techniek- en Ingenieurssector.

Wij kijken uit naar een geanimeerde avond waarvoor wij u graag welkom heten! Graag vernemen wij uw reactie op masha.hennequin@conquaestor.nl. Indien u vragen en/of opmerkingen hebt, dan horen wij dat natuurlijk ook graag!

Met vriendelijke groet,

Masha Hennequin
Commercieel Manager ConQuaestor; + 31 (0) 6 2060 4325.

Een greep uit de lijst met genodigde bedrijven
ARCADIS, BallastNedam, BAM, Boskalis, Cofely, Dienst Metro Amsterdam (Noord-Zuid lijn), DuraVermeer, Grontmij, HaskoningDHV, Heijmans, Imtech, van Oord, ProRail, Rijkswaterstaat, Spie, Strukton, TBI, Unica, van Wijnen en VolkerWessels.

Datum, tijd en locatie
Dinsdag 19 juni 2014 vanaf 18:00 uur
Locatie kantoor ConQuaestor, Orteliuslaan 871 Utrecht

Event informatie

Bedrijf: ConQuaestor

Datum: 19 juni 2014

Inschrijven voor: 18 juni 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals