Virtual experience Oculus Rift

Bedrijf
Datum
11 juni 2014
Inschrijven voor
10 juni 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Gaat virtual reality werk en leven veranderen? Staat Oculus Rift aan het begin van een nieuw tijdperk? Ervaar de virtuele beleving, word geïnspireerd voor toepassingen in uw organisatie en beleef een interactieve avond rondom Oculus Rift op 11 juni bij Ordina in Nieuwegein.

De Oculus Rift is een hit! Experts en gezaghebbende media zoals de New York Times bejubelen de virtual reality bril, waarmee u zich in een andere wereld kunt begeven.Naast de mogelijkheden op het gebied van gaming, leent de Oculus Rift zich uitstekend voor zakelijke toepassingen. Zo kunt u met de Oculus Rift aan realtime conferenties deelnemen, op afstand trainingen volgen of op beurzen uw volledige assortiment demonstreren aan klanten. Ook is de Oculus Rift toepasbaar in de zorgsector voor trauma-, of fobiebehandelingen. Heeft u al nagedacht over mogelijke toepassingen van de Oculus Rift binnen uw organisatie?

Vincent Everts, die bekend staat als trendwatcher, gadgetfreak en één van de top 25 sprekers van Nederland, zal de avond aan elkaar praten. Zeer regelmatig wordt hij door televisie, radio, kranten en magazines gevraagd om zijn visie te geven op nieuwe technologieën en innovaties. Vanuit zijn grote passie voor nieuwe technologieën geeft hij zijn deskundige visie over virtual reality en de Oculus Rift.

Tijdens het event 'Virtual experience night: Oculus Rift' leggen de experts van de business unit Smart Technologies van Ordina u uit wat er mogelijk is met virtual reality en wat de Oculus Rift precies kan. Natuurlijk laten we ter inspiratie ook voorbeeldtoepassingen zien en kunt u gedurende de avond de Oculus Rift zelf uitproberen!

Wilt u geïnspireerd worden door de uiteenlopende mogelijkheden van de Oculus Rift? Meld u dan nu aan voor de Oculus Rift sessie via de inschrijfbutton bovenaan deze pagina en ervaar virtual reality zelf!

Programma 
17.30    Ontvangst met buffet
18.15    Opening & welkomstwoord
18.30    Deel 1: virtual reality, toepassingen, inspiratie, beleving, immersive
19.45    Pauze
20.00    Deel 2: Oculus Rift, demo, interactiviteit
21.15    Wrap-up en afsluiting
21.30    Borrel

Locatie
Ordina Nieuwegein

Ringwade 13439 LM Nieuwegein
Plan route

Event informatie

Bedrijf: Ordina

Datum: 11 juni 2014

Inschrijven voor: 10 juni 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals