HR Circle Zwolle - 10 juni

Bedrijf
BDO
Datum
10 juni 2014
Inschrijven voor
09 juni 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Circle Zwolle

Locatie : Zwolle

Er wordt veel van u verwacht als financieel specialist en ondernemer. Zo ook dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Wij weten als geen ander dat dit tijd kost en deze tijd juist zo schaars is. Ondanks dat is uw persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. BDO ondersteunt u daar graag bij. Middels verschillende bijeenkomsten bieden wij u een ontspannen en leerzame middag. Deskundige sprekers delen hun kennis, ervaringen en tips met u. Het is niet de bedoeling alleen te luisteren, maar juist interactie en het in contact komen met collega CFO’s, ondernemers, controllers,  en financieel managers wordt in een informele sfeer mogelijk gemaakt. 

Programma
15.30 -16.00 uur: Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
16.00 -16.10 uur: Welkom door dagvoorzitter
16.10 -17.00 uur: Eerste deel spreeksessie Pieter Schraverus
17.00 -17.15 uur: Pauze
17.15 -18.05 uur: Tweede deel spreeksessie Brenno de Winter
18.10 -18.15 uur: Afsluiting
18.15 -20.00 uur: Borrel en buffet

Locatie
IJsseldelta Center
Stadionplein 20
8025 CP Zwolle 

Sprekers

Pieter Schraverus, Senior Consultant BDO
Pieter heeft inmiddels 15 jaar ervaring in voornamelijk verkoop, verkoop¬management en algemeen management in de ERP-wereld. Hier heeft hij kennis opgedaan van implementaties van Exact, E-Synergy en Microsoft Dynamics Navision. Hij geeft de top 5 trends binnen IT weer met uitgebreide toelichting op één van de trends: Business intelligence inclusief praktijdvoorbeeld.

Brenno de Winter, expert op het gebied van ICT, beveiliging en privacy en in 2011 verkozen tot ‘journalist van het jaar’.

Brenno de Winter is sinds zijn jeugd al bedreven met ICT. Als kind van vijf schreef hij ooit het eerste computerprogramma, heeft diverse functies in de automatisering bekleed, voordat hij journalist werd. In tien jaar tijd wist hij zich op te werken tot autoriteit op het gebied van ICT, beveiliging en privacy en werd in 2011 verkozen tot de ‘journalist van het jaar’. Vooral zijn werk om problematieken goed te agenderen, zoals de problemen met de OV-chipkaart en de beveiligingsproblemen bij bedrijven en overheden werden geroemd. Dat hij in oktober 2011 de maand omdoopte in Lektober en iedere dag van de maand ernstige zwakheden in de bescherming van privacygevoelige gegevens toonde, genereerde veel aandacht.

Met regelmaat wordt hij gehoord in de Tweede Kamer, wordt geconsulteerd in wetgevingsprocessen en is een veelgevraagd spreker. Vooral zijn goede dossierkennis, onconventionele manier van denken en kritische, eerlijke blik maken hem tot een aantrekkelijke spreker. Door zijn vele onderzoek is hij bedreven geworden in het streven naar transparantie en het agenderen van problematieken. De Tweede Kamer spreekt met regelmaat over de gevolgen van zijn onderzoeken en het oplossen van de problemen.

PE-punten

Per bijeenkomst wordt getracht u te voorzien van een bewijs van deelname waarin twee PE-punten worden toegekend voor het bijwonen van de bijeenkomst.

Aanmelden
Deelname aan deze Circle is kosteloos.
Aanmelden kan per mail. 

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Wilna Mulder. Zij is bereikbaar op het nummer (0341) 25 71 44.

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 10 juni 2014

Inschrijven voor: 09 juni 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals