Power Sessie Culturele Instellingen

Bedrijf
BDO
Datum
16 april 2014
Inschrijven voor
15 april 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Power Sessie Culturele Instellingen

Locatie : Haarlem

DO organiseert regelmatig Power Sessies door het land. Een Power Sessie is een interactieve bijeenkomst die geheel in het teken staat van het verbeteren van prestaties, uw prestaties wel te verstaan! Op

inspirerende en praktische wijze krijgt u binnen 3 uur zicht op het verbeterpotentieel van uw instelling.

Van verbeterpotentieel naar rendement
In een kleine setting bespreken we met u de stappen die cruciaal zijn voor prestatie- en rendements verbetering binnen uw instelling. We lopen ze door middel van de BDO Prestatiescan gezamenlijk één voor één door. Zo kunt u bij elke stap uw huidige en gewenste score noteren. Op deze manier bepalen we waar het verbeterpotentieel van uw instelling zit. Na de pauze bespreken we de uitkomsten en bieden we tips en handvatten hoe u het potentieel ook daadwerkelijk kunt omzetten naar concrete verbetering.

Programma

16.00 uur - Ontvangst
16.15 uur - Introductie en invullen van de Prestatiescan
17.00 uur - Pauze
17.15 uur - Van verbeterpotentieel naar actie
18.45 uur - Afsluiting met borrel en hapje 

Voor wie?

De Power Sessie is voor cultureel ondernemers die niet alleen het verbeterpotentieel van hun instelling in kaart willen brengen, maar het ook concreet willen verzilveren.

Datum en locatie

Woensdag 16 april 2014
Toneelschuur
Lange begijnestraat 9
2011 HH Haarlem 

U kunt parkeren in de parkeergarage De Appelaar.

Aanmelde
Deelname aan de BDO Power Sessie is kosteloos. Het aantal plaatsen voor deze Power Sessie is beperkt, dus meld u snel aan. We gaan ervan uit dat uw aanmelding definitief is, zodat we niemand teleur hoeven te stellen. Uiterlijk één week voor de bijeenkomst ontvangt u van ons een bevestiging van inschrijving.

Contact

Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u contact opnemen met Ingrid Hansen op telefoonnummer (020) 543 21 00 (BDO Amstelveen) of (023) 511 28 00 (BDO Haarlem).

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 16 april 2014

Inschrijven voor: 15 april 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals