Technology Selectiedag

Bedrijf
Datum
09 mei 2014
Inschrijven voor
01 mei 2014
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Deloitte Consulting Technology Selectiedag

In één dag van cv tot aan contract? Op 9 mei krijg jij deze mogelijkheid. Tijdens meerdere gesprekken krijg je de kans jezelf te bewijzen. Binnen één dag kun jij een aanbod krijgen om bij Deloitte Consulting Technology te komen werken.

Het team van Consulting Technology adviseert toonaangevende publieke en private cliënten op het snijvlak van business en IT. In de volle breedte van ICT advisering houden wij ons bezig met het formuleren en implementeren van complexe high level IT-strategieën, het opstellen van business-, informatie- maar ook standaardapplicaties zoals SAP of Oracle, technische architecturen, enterprise content management, Business Intelligence, internettechnologie en maatwerk systeemontwikkeling.

Door de aanwezigheid van een groot aantal Consultants en een presentatie van de partner krijg je een duidelijk beeld van wat je te wachten staat als Consultant. Daarnaast kun je op een informele manier kennis maken met onze collega’s.

Aanmelden
Ben jij een WO-talent in de laatste fase van je master of young professional met 0-4 jaar werkervaring? Meld je dan voor 1 mei aan voor de Deloitte Consulting Technology Selectiedag.

Selectie
Deze dag is bedoeld voor ambitieuze starters en young professionals met maximaal 4 jaar werkervaring. Onze eerste selectie doen we op basis van de volgende gegevens:

  • Curriculum Vitae
  • Motivatiebrief     
  • Cijferlijsten (Middelbare school t/m Universiteit)

Meer informatie?
Lianne Hermans
T. 06 – 104 621 61
E. Lihermans@deloitte.nl 

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 09 mei 2014

Inschrijven voor: 01 mei 2014

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten