University Challenge

Bedrijf
Datum
11 juni 2014
Inschrijven voor
02 juni 2014
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

University Challenge

Lift jouw carriere naar het hoogste niveau

Waar start jij jouw carrière? Is Consultancy iets voor jou? Op 11 juni nemen wij je voor een dag mee in het leven van de Deloitte Consultant.

University Challenge
De University Challenge staat in het teken van het liften van je carrière. Hoe ontwikkel jij je van goede student tot professional aan de top? En hoe ziet het leven eruit als professional in de Consultancy? Wij delen graag met jou hoe wij dat bij Deloitte ervaren.

De dag zal bestaan uit verschillende uitdagingen aan de hand van een realistische case die jij met een groep medestudenten aangaat. Met jouw groep ga je voor het beste resultaat om zo boven de concurrentie uit te stijgen. De case waaraan je zult werken geeft jou inzicht in typische werkzaamheden van een Consultant. Daarnaast lopen er genoeg Deloitte Consultants rond die graag jouw vragen beantwoorden.

Wie kan zich aanmelden?
Ben jij een ambitieuze wo-student in de laatste fase van je master, heb je interesse in het vak Consultancy, en wil je ervaren hoe het is om aan de top te werken? Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbijgaan en meld je uiterlijk 2 juni 2014 aan voor de University Challenge.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Simone van Dooren. 

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 11 juni 2014

Inschrijven voor: 02 juni 2014

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten