E-commerce workshop

Bedrijf
Datum
19 mei 2014
Inschrijven voor
18 mei 2014
Type event
Workshop
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

E-commerce workshop

Maandag 19 mei geeft Eurogroup Consulting een e-commerce workshop aan studenten van de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens het International Symposium 2014 presenteren consultants Adel Kadric en Samara Minnema een real-life casus. Studenten leren zo meer over e-commerce advies en het werken voor toonaangevende opdrachtgevers als de Bijenkorf, V&D, Bol.com en Kieskeurig.nl.

Eurogroup Consulting is een van de hoofdsponsors van het International Symposium, dat zich richt op topstudenten International Business. Vorig jaar verzorgde Eurogroup een workshop over internationaal samenwerken, gebaseerd op een complex Europees project dat het adviesbureau uitvoert in de energiesector.

15 jaar e-commerce ervaring

Het thema van dit jaar is ‘There is no going back… The shift towards E-commerce’Een perfecte match met Eurogroup Consulting, een organisatieadviesbureau met 15 jaar ervaring in e-commerce. Eurogroup hielp retailbedrijven zoals de Bijenkorf, V&D en Beter Bed met hun online strategie, maar ook online spelers zoals Bol.com en Kieskeurig.nl. De projecten variëren van het uitwerken van een omni-channel strategie tot het live brengen van een web-shop.

De onderwerpen van de e-commerce workshop zijn:

  • Hoe snel verandert de manier waarop consumenten winkelen?
  • Hoe gaan traditionele winkels om met online concurrenten?
  • Wat komt er kijken bij de lancering van een webshop?
  • Hoe bereid je consumenten, winkeliers en leveranciers voor op de veranderingen?
  • Wat doet een consultant in een e-commerce project?

De workshop wordt gegeven door consultants die hun enthousiasme voor e-commerce en consultancy willen delen. Adel Kadric is senior consultant bij Eurogroup Consulting en heeft verschillende bedrijven geholpen hun e-commerce kanaal te lanceren of te verbeteren. Zijn opdrachtgevers zijn Run2Day, Beter Bed, Matratzen Concord.

Samara Minnema is junior consultant bij Eurogroup Consulting en studeerde afgelopen jaar af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Op dit moment werkt zij aan de lancering van een nieuwe web-shop voor een retailbedrijf.

Interesse?

Aanmelden voor het event kan via de site van EBF, die het International Symposium organiseert. Wil je op de hoogte blijven van Eurogroup Consulting? Volg ons dan via LinkedIn en Twitter. 

Event informatie

Bedrijf: Eurogroup Consulting

Datum: 19 mei 2014

Inschrijven voor: 18 mei 2014

Type event: Workshop

Doelgroep: Studenten