Scenter Business Course: Best Value 1 mei

Bedrijf
Datum
01 mei 2014
Inschrijven voor
11 april 2014
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Scenter Business Course: Best Value 1 mei

Op donderdag 1 mei 2014 staat de Scenter Business Course op de agenda! Deze dag zal in het teken staan van Best Value, in Nederland bekend als Prestatieinkoop en is erop gericht studenten kennis te laten maken met gedachtegoed. Aan de hand van een case gaan jullie in groepsverband aan de slag om zelf te ervaren wat dit daadwerkelijk betekent in de aanbestedingspraktijk.  

Sinds de introductie van Best Value in Nederland in 2006, zijn inmiddels tal van projecten met goed gevolg afgerond, dat wil zeggen: op tijd, binnen budget en met hoge klanttevredenheid. De Best Value filosofie brengt een paradigmaverandering teweeg van het controleren en beheersen van aanbieders door de opdrachtgever, naar durven loslaten en vertrouwen. Op deze manier wordt leveranciers maximaal de ruimte geboden om zich te onderscheiden op basis van hun expertise.

Scenter Business Course

Bekijk voor meer informatie onderstaande video’s over de methode en de filosofie:

  • Prof. dr. Dean Kashiwagi, grondlegger van Best Value Procurement.
  • Drs. Jeroen van de Rijt, senior consultant bij Scenter en tevens auteur van het boek “Prestatieinkoop: met Best Value naar succesvolle projecten”.

Lijkt het jou leuk om de collegebanken een dag in te ruilen voor een real-life business course? Ben jij master-student en geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen in de inkoop- en verkoopwereld? Schrijf je dan nu in vóór vrijdag 11 april!

Stuur om je aan te melden, jouw CV en motivatiebrief, waarin je uitlegt wat jou nu de expert maakt die ons naar de top van de berg begeleidt, naar Valentijn de Jong aan jong@scenter.nl.

Event informatie

Bedrijf: Scenter

Datum: 01 mei 2014

Inschrijven voor: 11 april 2014

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten