Ordina Glass Contest

Bedrijf
Datum
13 maart 2014
Inschrijven voor
12 maart 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ordina Glass Contest

Jaren geleden werd je vreemd aangekeken als je bellend over straat liep. Waarom moest je altijd bereikbaar zijn? Inmiddels zijn smartphones niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Staat ons hetzelfde te wachten met slimme brillen zoals de Google Glass? 

Ordina wil het leven en werk makkelijker maken door implementatie van moderne technologie. Met de Google Glass heeft Ordina de eerste praktijkervaringen opgedaan, door onze Glass Explorer. Om u te laten ervaren wat de Google Glass voor uw organisatie kan betekenen, organiseren we op donderdag 13 maart de Ordina Glass Contest.

Het doel van de Ordina Glass Contest is om elkaar uit te dagen zinvolle toepassingen te bedenken voor de Google Glass. De Ordina Glass Contest is onderdeel van een laagdrempelig platform genaamd 'Google Glass in de praktijk'. Daarom nodigen wij u uit om samen de discussie aan te gaan op de bijbehorende LinkedIn-groep.

Innovatie ligt voor het oprapen. Doet u mee?

Heeft u binnen uw organisatie al nagedacht over mogelijke toepassingen van de Google Glass? Met uw idee kunt u deelnemen aan de Ordina Glass Contest. De winnaar van deze contest ontvangt van Ordina hands-on ervaring met de Google Glass en ontwikkeltijd, als bijdrage voor de realisatie van uw idee. De meest veelbelovende ideeën worden vooraf geselecteerd door een jury van Ordina, waarna u de kans krijgt om uw idee te presenteren aan het publiek. Het publiek bepaalt uiteindelijk welk idee werkelijkheid wordt.

Uw ideeën voor de contest kunt u uiterlijk 6 maart 2014 insturen naar richard.van.tilborg@ordina.nl, Business Unit Manager van Smart Technologies binnen Ordina. 

Iedereen met interesse voor de Google Glass is welkom bij deze sessie, of u nu super enthousiast-  of juist sceptisch bent. We zijn vooral op zoek naar mensen die actief het gesprek willen aangaan over de praktische toepassingen van de Google Glass. Het insturen van een idee is geen vereiste voor deelname aan de sessie.

Inschrijven

Vanwege de organisatie van de sessie, verzoeken wij u om u vooraf in te schrijven. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, kan het zo zijn dat we u vragen om met maximaal twee personen per organisatie aanwezig te zijn. U kunt zich inschrijven via de aanmeldbutton op deze pagina.

Locatie en tijdstip

De sessie vindt plaats op donderdag 13 maart van 18:00 uur - 22:00 uur op het hoofdkantoor van Ordina, Ringwade 1 in Nieuwegein.

Programma

OK Glass: what’s the program?

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

- Introductie Google Glass en gebruikerservaringen Glass Explorer
- Inspiratie over mogelijke toepassingen Google Glass in de praktijk
- De Ordina Glass Contest: stuur uw idee in en maak kans op uw eigen app!
- Plenaire stellingen en discussie
- Nadere kennismaking en napraten tijdens de borrel

Event informatie

Bedrijf: Ordina

Datum: 13 maart 2014

Inschrijven voor: 12 maart 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals