Axel Groothuis op Nationaal Modecongres

Bedrijf
Datum
27 maart 2014
Inschrijven voor
26 maart 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Axel Groothuis op Nationaal Modecongres

Axel Groothuis zal tijdens het Nationaal Modecongres 2014 de supply chain trends presenteren uit het Shopping2020 onderzoeksprogramma, waar Eurogroup Consulting aan meedeed. Hoe ziet de supply chain er in 2020 uit? Welke ontwikkelingen zijn niet te missen om ook in 2020 relevant te zijn voor de consument? Maar ‘the future is now’, dus zal Axel ook concrete aanbevelingen geven waar spelers in de retail vandaag al mee aan de slag kunnen.

Het Nationaal Modecongres wordt georganiseerd door MODINT en CLICK|NextFashion en heeft als thema ‘cross the border’. Grenzen vervagen tussen retail en wholesale, grenzen vervagen tussen on- en offline verkoop en grenzen vervagen tussen design, ontwikkeling en productie. Nieuwe kansen ontstaan door de grens naar hele andere bedrijfstakken over te steken, zoals naar de wereld van de techniek en de wereld van de materialen. Maar hoe creëer je hierbij je eigen waarde? Waar ligt je kracht en hoe zet je deze om in een kans? En wat zijn de innovatieve verdienmodellen van morgen?

Kijk op de site van het Nationaal Modecongres voor meer informatie en aanmelden.

Meteen meer lezen over de resultaten van het Shopping2020 onderzoek? Download hier het eindrapport van de supply chain expertgroep.

Event informatie

Bedrijf: Eurogroup Consulting

Datum: 27 maart 2014

Inschrijven voor: 26 maart 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals