Global Payments Summit 2014

Bedrijf
Datum
11 juni 2014
Inschrijven voor
10 juni 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Global Payments Summit 2014

Op 11 en 12 juni 2014 vindt de Global Payments Summit plaats in Singapore. Tijdens dit evenement zullen tientallen senior executives en bestuurders op het gebied van betalingen en transactiediensten naar Singapore reizen om de laatste ontwikkelingen op betalingsgebied te bespreken. De organisatie van het evenement ligt in handen van Innopay oprichter Douwe Lycklama en Harry Smorenberg, eigenaar van Smorenberg Corporate Consultancy (SCC). Naast Lycklama is ook Innopay partner Shikko Nijland een belangrijke deelnemer namens het Amsterdamse adviesbureau.

Vijftien jaar geleden stonden Lycklama en Smorenberg aan de basis van de EPCA, een pan-Europese associatie van consultancybureaus gespecialiseerd in payments. Sindsdien organiseren ze jaarlijks een Europese Payments Summit – de 2014 editie vindt medio maart plaats in Brussel. Door het succes van het evenement hebben de initiatiefnemers jaren later ook een wereldwijde versie in het leven geroepen, die dit jaar plaatsvindt in Singapore. Met de Global Payments Summit willen beide initiatiefnemers een globaal podium bieden voor de internationale betaalgemeenschap om kennis te delen en samen nieuwe ideeën te genereren.

Global Payment Summit

De deelnemers van de Global Payments Summit zullen onder meer bestaan uit executives van banken, corporaties (met een focus op retail en betalingen), experts van betalingsaanbieders, medewerkers van wetgevingsinstanties, functionarissen vanuit de overheid, telecom experts, retailers en handelaren. Het 2-daagse event vindt plaats in het luxueuze Grand Copthorne Waterfront hotel.

Programma

’s ochtends vroeg op woensdag 11 juni kunnen deelnemers drie pre-conferentie expert sessies volgen met thema’s zoals bijvoorbeeld ‘SE-Asian Payment Integration’, ‘Cryptocurrencies’ (Bitcoins) en ‘Reputation management’ Om 11:00 wordt de conferentie geopend door Douwe Lycklama en Harry Smorenberg, die samen als voorzitter van het internationale betalingenevenement zullen fungeren.

Na de plenaire ochtendsessies op zowel 11 als 12 juni, zullen de deelnemers in de middagen worden verdeeld tussen diverse tracks. Deze specialistische tracks vallen binnen zeven hoofdgebieden: ‘Mobility in transaction services’, ‘Corporate trade & treasury’, ‘Towards less Cash’ en ‘Security, compliance & e-identity’, ‘Mobile transaction services’, ‘E-commerce’ en ‘Regulation’. Subthema’s zijn onder andere ‘mobile payments’, ‘growth markets’, ‘Loyalty programmes’, ‘Online banking’,  ‘Supply Chain Finance’, ‘SWIFT BPO’, ‘E-invoicing’, ‘POS trends’, ‘Biometric payments’ en, ‘Fraude’.

Deelnemers - Global Payment Summit

Gedurende het evenement zullen Lycklama, Nijland en Smorenberg in de diverse sessies een rol spelen in ofwel het faciliteren van- of bijdragen aan discussies vanuit hun expertisegebied. Een aantal overige plenaire sessies tussen de tracks in maken het programma compleet.

Event informatie

Bedrijf: INNOPAY

Datum: 11 juni 2014

Inschrijven voor: 10 juni 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals