EPCA Payments Summit 2014

Bedrijf
Datum
12 maart 2014
Inschrijven voor
11 maart 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

EPCA Payments Summit 2014

Op 12 en 13 maart vindt de EPCA Payments Summit 2014 plaats. Tijdens dit evenement zullen tientallen executives en managers naar Brussel reizen om de laatste ontwikkelingen op betalingsgebied te bespreken. Als mede-initiatiefnemer speelt Innopay een grote rol in de organisatie van het evenement. Daarnaast, als een van de leden van de EPCA* zal het Amsterdamse adviesbureau ook een aanzienlijke inhoudelijke bijdrage leveren aan het programma.

’s ochtends vroeg op woensdag 12 maart hebben deelnemers de mogelijkheid om drie pre-conferentie expert sessies te volgen, waarvan er twee mede door Innopay consultants worden gefaciliteerd. Zo zal Jip de Lange optreden als co-host van de track ‘PSDII & Access to the Account’ en zal Jacob Boersma een sessie co-hosten over Bitcoins. Vanaf 11:00 zal de 2-daagse conferentie worden geopend door Innopay oprichter Douwe Lycklama en Harry Smorenberg, die samen als voorzitter van het internationale betalingenevenement zullen fungeren.
Innopay - EPCA Payment Summit 2014

Na de plenaire ochtendsessie, zullen de deelnemers in de middag worden verdeeld tussen diverse tracks. Ook de tweede dag van het evenement, donderdag 13 maart, zal voornamelijk bestaan uit specialistische tracks op bijvoorbeeld het gebied van e-payments, e-invoicing, online fraude en e-identity. In die sessies zullen diverse adviseurs – naast Lycklama en Boersma zijn dat o.a. ook Mounaim Cortet, Jaap Jan Nienhuis en Nick Smaling – een rol spelen in ofwel het faciliteren van- of bijdragen aan discussies vanuit hun expertisegebied. Een aantal overige plenaire sessies tussen de sessie in completeren het programma.

Adviseurs Innopay

** European Payments Consulting Association (EPCA) is een pan-Europese associatie van consultancybureaus. De EPCA werd opgericht in 1998, en bestaat uit 10 adviesbureaus gevestigd in Denemarken, Frankrijk, Groot Brittannië, Hongarije, Italië, Polen, Rusland, Litouwen, Malta, Zwitserland en Nederland.

Event informatie

Bedrijf: INNOPAY

Datum: 12 maart 2014

Inschrijven voor: 11 maart 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals