Retail & Beyond Big Data

Bedrijf
Datum
20 maart 2014
Inschrijven voor
19 maart 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Save the date! Round Table Retail & Beyond Big Data

De groeiende hoeveelheid en verscheidenheid aan data zit vol met beloften. Big Data geeft retail bedrijven de mogelijkheid snel te reageren op marktkansen en individuele klantwensen. Big Data stelt ook vragen aan u: op welke manier komt u tot het juiste inzicht, kunnen verschillende verkoopkanalen (fysiek, internet) elkaar versterken en maakt u van een grote berg data een blijvend concurrentievoordeel? ConQuaestor heeft de succesverhalen op de Nederlandse Retail markt onderzocht en wil de resultaten graag op deze avond met u delen. De Round Table “Retail & Beyond Big Data” inspireert, verdiept en geeft antwoorden.

Met veel plezier nodig ik u namens ConQuaestor uit voor een Round Table met diner op 20 maart 2014 dat in het teken staat van Big Data in de Nederlandse retailsector. De hoeveelheid aan informatie neemt alleen maar toe en de meest intelligente tools staan tot onze beschikking.

Retail bedrijven lopen voorop om Big Data strategieën te operationaliseren. ConQuaestor heeft het afgelopen half jaar onderzoek gedaan naar de eerste successen, maar ook de valkuilen van 7 toonaangevende Nederlandse retailers, die met dit thema aan de slag zijn gegaan. Is het hen gelukt om uit de Big Data de juiste informatie te distilleren en dus de stap te zetten “Beyond Big Data”?

Graag willen wij de resultaten van dit onderzoek tijdens deze avond met u delen. De interactie aan tafel met collega CFO’s uit de retail sector zal verdere verdieping brengen in het onderwerp. Deze dinersessie kent een klein, intiem karakter met maximaal 12 deelnemers.

Wij kijken uit naar een ontspannen en geanimeerde avond met CFO’s die in dezelfde branche werken, die onder het genot van een hapje en een drankje het gesprek met elkaar aan gaan. Wij heten u in het bijzonder van harte welkom!

Graag vernemen wij uw reactie via monique.van.brakel@conquaestor.nl.

Kosten
Aan deze Round Table zijn geen kosten verbonden.

Vragen
Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met  Monique van Brakel via 06-20957968 of monique.van.brakel@conquaestor.nl

Datum, tijd, locatie
20 maart 2014 vanaf 17.00 uur. 
Locatie is centraal; wordt later bekend gemaakt

Event informatie

Bedrijf: ConQuaestor

Datum: 20 maart 2014

Inschrijven voor: 19 maart 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals