Projectportfolio Management in de zorg

Bedrijf
Datum
06 maart 2014
Inschrijven voor
05 maart 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Round Table Projectportfolio Management in de zorg: bent u de baas over uw projecten?

De veranderingen in de zorgsector volgen elkaar in hoog tempo op en bezuinigingen zijn aan de orde van dag. Zorgorganisaties moeten als nooit te voren goed nadenken of de projecten die zij willen doen wel voldoende bijdragen aan de strategie. De tijden van ‘we doen alle projecten die we leuk vinden’ en ‘uiteindelijk komt het wel goed’ zijn voorbij.

In 2013 heeft ConQuaestor onderzoek gedaan naar de volwassenheid van projectportfolio management bij zorgorganisaties. U als deelnemer van het onderzoek of geïnteresseerde bent hoogstwaarschijnlijk in de afgelopen periode druk bezig geweest met het vaststellen van de projectportfolio voor 2014. Hoe is u dat vergaan? Zijn er lessen te leren voor volgend jaar? Hoe zal de beheersing van de projectportfolio in het nieuwe jaar gaan lopen?

Op 6 maart 2014 organiseren wij een Round Table bijeenkomst ‘Projectportfolio Management in de Zorg’. Voor deze ronde tafel willen wij u en een collega uitnodigen om de resultaten van het onderzoek met de deelnemers te bespreken én willen we met elkaar in gesprek hoe u projectportfolio management naar een hoger niveau kunt tillen. Mocht u als deelnemer aan ons onderzoek of geïnteresseerde onverhoopt verhinderd zijn, kunt u vanzelfsprekend een van uw collega’s u laten vervangen. Alle deelnemers ontvangen van tevoren een digitale versie van de resultaten van het onderzoek en een hard-copy tijdens de bijeenkomst.

Inschrijven

Heeft u interesse om de ronde tafel bij te wonen, klik dan hier om u in te schrijven.

Kosten

Aan deze Round Table zijn geen kosten verbonden.

Vragen

Neem voor meer informatie rondom de Round Table contact op met Maarten van Weeghel via maarten.van.weeghel@conquaestor.nl of 06-129 995 75.

Datum, tijd, locatie

Donderdag 6 maart 2014, vanaf 13.30
ConQuaestor
Orteliuslaan 871
3528 BE Utrecht

Programma

13:30  Ontvangst
14:00  Introductie door Frank van den Bos, Managing Consultant Gezondheidszorg
14:15  Resultaten van het onderzoek door Maarten van Weeghel, Associate Partner Project Governance & Control
14:45  Pauze
15:15  Discussie: “Projectportfolio Management naar een hoger niveau?” begeleid door Marloes Bons, Consultant Gezondheidszorg
16:30  Einde programma, napraten met een hapje en drankje

Event informatie

Bedrijf: ConQuaestor

Datum: 06 maart 2014

Inschrijven voor: 05 maart 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals