YAGdag 14 februari

Bedrijf
Datum
14 februari 2014
Inschrijven voor
13 februari 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Genodigden
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Vol gas met YAG! Een dag over innovatie en ondernemerschap

YAG is nog jong maar toch kunnen we al terugkijken op twee buitengewone jaren. Waar een gek idee in een auto een plan werd, een plan een bedrijfje, en dat bedrijfje werd vervolgens een van de meest markante en succesvolle studentenondernemingen van haar tijd. Dit hebben we niet alleen zelf gedaan, het is juist zo'n succes geworden door alle betrokkenen om ons heen. We hebben geleerd van de bedrijven waar we opdrachten voor hebben gedaan, de partners, de alumni, de RvA, maar ook van onszelf.

Over de jaren zijn kenmerken aan ons blijven kleven zoals enthousiast, talent, ondernemend en fris. Oftewel, elementen die nauw samenlopen met innovatie en ondernemerschap, juist dat wat de YAG typeert. Iets wat in de huidige concurrerende markt en tijden van economische uitdagingen nog nooit zo relevant is geweest. Samen met alle betrokkenen van de afgelopen twee jaar staan we een middag stil bij het verleden, gaan in discussie over het heden en doen we inspiratie op voor de toekomst. Een dag waar we ons verwonderen, waar ambities en vraagstukken getoond worden en waar innovatie en ondernemerschap leidend zijn. Een dag waar de YAG spirit vanaf spat. Dus: vol gas met YAG!

Wat? De grote YAGdag

Wie? Iedereen die bij de YAG betrokken is of is geweest. Van de oprichters tot de huidige klanten en iedereen ertussenin (eerste klanten, alumni, trainingspartners, huidige YAGers, Raad van Advies).

Wanneer? Vrijdag 14 februari, van 15.00 uur tot 17.30 en aansluitend een borrel.

Waar? De Winkel van Sinkel, Oudegracht 158, Utrecht.

Waarom? Een frisse blik, inspiratie, YAG relaties, enthousiasme en energie. U zou het liefst het weekend overslaan om gelijk maandag weer aan de slag te gaan!

Programma:
- Openingswoordje door oprichters YAG
- Innovatie en ondernemerschap: Hans Biesheuvel (RvA)
- Innovatie en ondernemen: andere interessante spreker
- Interactief 'Lagerhuis' debat tussen de sprekers en aanwezigen
- Afsluitend een borrel

Event informatie

Bedrijf: Young Advisory Group

Datum: 14 februari 2014

Inschrijven voor: 13 februari 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Genodigden