Sessie Enterprise Mobile

Bedrijf
Datum
12 februari 2014
Inschrijven voor
11 februari 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Sessie Enterprise Mobile

Wij nodigen u graag uit voor een speciale sessie over Enterprise Mobility in samenwerking met Rijkswaterstaat in het LEF Future Center te Utrecht. Arnold Koning, programmamanager Medewerker 2015 bij Rijkswaterstaat, leidt de sessie in. In zijn verhaal staat hij stil bij de ontwikkelingen rondom enterprise mobility. Hij zal aan de hand van een case vertellen hoe deze ontwikkelingen omarmd worden door Rijkswaterstaat en ook daadwerkelijk vertaald worden naar concrete oplossingen voor de medewerkers. 

Deze sessie is voor iedereen die vanuit communicatie, innovatie, digital, of management bezig is met mobiele oplossingen ter ondersteuning van de werknemers in het uitvoeren van hun (top)taken.

Onze ervaring is dat deze sessie u  inspiratie en ‘food for thought’ oplevert, waarmee u mobiele oplossingen binnen uw organisatie beter en effectiever kunt implementeren. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar karen.donders@ordina.nl.

Programma

Vanaf 13.00 uur ontvangen we u graag, waarna om 13.15 uur het programma start met een korte introductie van de aanwezigen. Na de presentatie van Arnold Koning is er volop ruimte om uw eigen kennis en ervaring rondom het thema in te brengen en met de aanwezigen te discussiëren. In onze ervaring leidt dit tot een levendige dialoog en nieuwe inzichten. De sessie is inclusief lunch en we sluiten de bijeenkomst om 17.00 uur af met een borrel.

De sessie vindt plaats in het LEF Future Center, een inspirerende locatie die met haar faciliteiten het proces optimaal ondersteunt. LEF Future Center is onderdeel van Rijkswaterstaat en houdt zich sinds 2008 bezig met het begeleiden van groepen in sessies. De ruimtes van LEF zijn helemaal ingericht op het stimuleren en ondersteunen van innovatieve processen en oplossingen. We maken gericht gebruik van speciaal gecreëerde ‘sferen’, aan de hand van (wand)projecties, meubilair, kleur, geur, beeld en geluid.

Locatie

LEF Center Utrecht
Griffioenlaan 2
3526 LA Utrecht
Plan route

Event informatie

Bedrijf: Ordina

Datum: 12 februari 2014

Inschrijven voor: 11 februari 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals