Rondetafel Accelerating Innovations

Bedrijf
Datum
30 januari 2014
Inschrijven voor
29 januari 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Rondetafel: Accelerating Innovations and New Business Ventures

"Continuous disruption will be the norm for corporations in the 21st century”
Steve Blank

Het tempo van technologische en maatschappelijke ontwikkelingen gaat steeds meer omhoog. Het succesvol vormgeven en introduceren van innovaties is dan ook geen sinecure. In dat kader mogen startups zich op groeiende belangstelling van grote organisaties verheugen. Enerzijds als lichtend voorbeeld van snelheid, adaptiviteit en creativiteit en anderzijds als werkvorm om innovaties vorm te geven. Maar hoe werken die startups nu eigenlijk in de praktijk? Welke best practices zijn te gebruiken en welke valkuilen moeten vermeden worden? En hoe richt je dergelijke initiatieven en borg je de aansluiting met de rest van de organisatie?

UtrechtInc en Ordina nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de ronde tafel ‘Accelerating innovations and new business ventures’. We brengen innovatoren vanuit verschillende type organisaties (startups, incubators, bedrijfsleven en publieke sector) bijeen om met elkaar de discussie aan te gaan en kennis uit te wisselen. Roel Raatgever, Director van UtrechtInc en Martin Koersen, Director Innovations bij Ordina, fungeren tijdens deze middag als onze gastheren en gaan vanuit hun praktijkervaringen de dialoog aan.

Inschrijving en meer informatie

Heb je vragen of wil je je inschrijven? Stuur dan een e-mail naar Tijs Markusse via tijs.markusse@utrechtinc.nl. Mocht je verhinderd zijn, dan kun je vanzelfsprekend een vervanger aandragen.

Programma

Vanaf 12:15 ontvangen we u graag met een lunch, waarna om 13:00 het programma start met een korte introductie van de aanwezigen. Vervolgens gaat Antoine Hendrikx, Investment Director bij Sanoma Ventures, in op zijn ervaringen met startups en venturing in de praktijk. Daarna is er volop ruimte om uw eigen kennis en vragen rondom het thema in te brengen en met de aanwezigen te discussiëren.

In de tweede helft van de middag geven Koos van Empel en Bratzo Zivadinovic van Miraview een inkijkje in hun belevenissen als startup en gaan we aan de slag met een aantal praktische instrumenten en vraagstukken uit de startup praktijk. We sluiten de middag af met een borrel met alle ondernemers die deelnemen in het incubatieprogramma van UtrechtInc.

Volgens ons leidt bovenstaande opzet tot een levendige dialoog en boeiende nieuwe inzichten. Daarnaast is het een goede gelegenheid om te netwerken en inspiratie op te doen.

Locatie

Padualaan 8
3584 CH Utrecht
Plan route


Event informatie

Bedrijf: Ordina

Datum: 30 januari 2014

Inschrijven voor: 29 januari 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals