Actualiteitendag Arbeidsrecht

Bedrijf
BDO
Datum
08 april 2014
Inschrijven voor
07 april 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Actualiteitendag Arbeidsrecht

8 april 2014
Locatie : Houten

​Na de succesvolle ‘Actualiteitendag Arbeidsrecht’ die in het voorjaar van 2013 jaar plaatsvond, organiseert BDO Legal B.V. in het voorjaar van 2014 wederom een ‘Actualiteitendag Arbeidsrecht’.

Tijdens deze dag wordt u meegenomen in de verschillende onderwerpen en actualiteiten rondom het arbeidsrecht, zoals de mogelijkheid tot het wijzigen van arbeidsvoorwaarden, de problematiek rondom het al dan niet van toepassing zijn van een cao, alsmede het wetsvoorstel Werk en Zekerheid met daarin de hervorming van het aantal flexibele contracten, ontslagrecht en Werkloosheidswet.

Wordt een ontslag daadwerkelijk eenvoudiger en goedkoper?

Is het mogelijk het salaris eenzijdig te verlagen of een werknemer te dwingen minder uren te gaan werken?

Kortom, u wordt geïnformeerd over de huidige stand van zaken en veranderingen in het arbeidsrecht. 

Programma

Wij garanderen u een boeiend en informatief programma. Wat er precies op het programma komt te staan, hangt natuurlijk van de actualiteit(en) af. Hierover zal u in later stadium meer informatie ontvangen.

Datum en locatie

De Actualiteitendag Arbeidsrecht vindt plaats op dinsdag 8 april 2014 van 10.00 uur tot 16.00 uur bij het Van der Valk in Houten (Hoofdveste 25, 3992 DH Houten).

Aanmelden

U kunt zich online inschrijven via het formulier.
Vannzelfsprekend is er een maximum aantal plaatsen. De Actualiteitendag Arbeidsrecht 2014 is voor iedereen toegankelijk, zowel voor klanten van BDO als ieder ander.

Kosten: aantrekkelijke vroegboekkorting!

Omdat wij al ruim van tevoren afspraken moeten maken met de locatie bieden wij u een aantrekkelijke vroegboekkorting: wie zich vóór 15 januari 2014 inschrijft betaalt slechts € 245,-- (excl. BTW) i.p.v. € 345,-- en elke volgende deelnemer € 175 (excl. BTW). Dit bedrag is inclusief uitgebreide documentatiemap en lunch.

Verhinderd, wel informatie?

Voor €175,-- excl. btw. kunt u de uitgebreide documentatiemap aanvragen. Ook dit kunt u doen via het inschrijfformulier.

Meer informatie of vragen?

Heeft u vragen over de Actualiteitendag Arbeidsrecht? Neem dan contact op met Cindy Visser, via cindy.visser@bdo.nl of (0174) 63 88 95.

Wij hopen van harte u op 8 april 2014 te mogen begroeten!

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 08 april 2014

Inschrijven voor: 07 april 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals