Real Estate Inhousedag

Bedrijf
Datum
05 juni 2014
Inschrijven voor
29 mei 2014
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Real Estate Inhousedag

Start met een voorsprong in jouw vastgoedcarrière?
Draai één dag mee als Real Estate consultant!

Ga aan de slag met een uitdagend vastgoedproject gebaseerd op een real life case. Vraagstukken op het gebied van vastgoed organisatie- & portefeuille strategie, gebiedsontwikkeling, vastgoedfinanciering en -waarderingen komen daarbij aan bod.

In teamverband stap je in de schoenen van een Deloitte Real Estate consultant. Er wordt een beroep gedaan op je inhoudelijke kennis en team samenwerking, maar ook op je commerciële, strategische, creatieve, analytische en presentatievaardigheden. Ben jij in staat bij complexe vraagstukken door te dringen tot de kern en de klant daarover te adviseren?

Wie kan zich aanmelden?

Heb je affiniteit met vastgoed en zit je in de laatste fase van je bachelor en/of master WO-studie Bedrijfskunde, (Real Estate) Finance, Economie, (Economische) Geografie, Bouwkunde, Vastgoedkunde of Planologie? Meld je dan nu aan voor de Deloitte Real Estate Inhousedag. De Deloitte Real Estate Inhousedag vindt plaats op 5 juni 2014 (Utrecht). Aanmelden voor de Inhousedag kan tot 29 mei 2014

Benieuwd naar eerdere ervaringen?

Lees hier het verhaal van Bas America,  Sjuul Baltussen of vanLodewieke Michielsen die bij eerdere Real Estate Inhousedagen aanwezig waren!

Meer informatie?

Neem contact op met Desirée Markus
T 06–13127273
E dmarkus@deloitte.nl

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 05 juni 2014

Inschrijven voor: 29 mei 2014

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten