Herfstbijeenkomst 2013

Bedrijf
Datum
13 november 2013
Inschrijven voor
12 november 2013
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Vertrouwen is dé sociale specie tussen mensen en zorgt voor verbinding in de samenleving. Zonder vertrouwen geen verbinding en zonder verbinding geen samenleving meer. Vertrouwen wordt steeds belangrijker in een complexere samenleving. Vertrouwen maakt een complexe werkelijkheid die niet goed is te doorzien toch hanteerbaar.

Het vertrouwen in de Nederlandse overheid, het bedrijfsleven, ngo’s en media ontwikkelt zich niet in de gewenste richting. Uit recent onderzoek blijkt dat het de Nederlandse banken niet lukt het vertrouwen van hun klanten terug te winnen. Bij één op de vijf consumenten is het vertrouwen in de banken zelfs verder gedaald. Vanzelfsprekend is vertrouwen een belangrijke (voor)waarde in de zorg. De patiënten federatie NPCF maakt zich zorgen over het vertrouwen van het publiek in de gezondheidszorg. “Een toename van negatief nieuws over de zorg geeft onrust onder patiënten”, zegt de organisatie. Eveneens blijkt uit een recent grootscheeps onderzoek naar het imago van de politie, dat in opdracht van de Stichting Maatschappij en Veiligheid (SMV) werd uitgevoerd dat slechts veertig procent van de Nederlanders een blind vertrouwen heeft in de politie.

SeederDeBoer - Herfstbijeenkomst

De opdracht is samen werken aan het herstel van vertrouwen, maar hoe?

Wij nodigen u van harte uit aanwezig te zijn bij onze Herfstbijeenkomst op woensdag 13 november. Laat u aan het denken zetten door onze inspirerende sprekers met hun visie op het thema ‘Vertrouwen’! Op de rechterzijde van deze pagina kunt u meer informatie over onze sprekers, het programma en de locatie downloaden.

Aanmelden?
Klik hier om u aan te melden.

Event informatie

Bedrijf: SeederDeBoer

Datum: 13 november 2013

Inschrijven voor: 12 november 2013

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals