Het nieuwe boekhouden

Bedrijf
Datum
21 november 2013
Inschrijven voor
20 november 2013
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het nieuwe boekhouden

Boekhouden gebeurt op vele manieren. Doelstelling moet zijn een efficiënte boekhouding die per ondernemer wordt afgestemd op zijn of haar wensen. De techniek die wij met name gebruiken is Exact Online. Wij streven ernaar de boekhouding geheel digitaal te maken. Inkoopfacturen worden via een scan geboekt. Verkoopfacturen kunnen per scan worden verwerkt of worden gemaakt en verstuurd via Exact Online. De bankafschriften kunnen door de Rabobank en ABN/AMRO per dag worden aangeboden in uw administratie. Andere banken kunnen worden ingelezen. Alle inkoopfacturen kunnen via uw administratie ter betaling worden aangeboden aan uw bankier. Ofwel alle ingrediënten voor een efficiënt en effectief proces zijn aanwezig!

Op basis van bovenstaande kunt u als ondernemer alles zelf verzorgen en kijkt uw adviseur op verzoek mee. U kunt er als ondernemer ook voor kiezen alles uit te besteden en online mee te kijken. Er zijn vele varianten mogelijk. De informatie die de administratie u verstrekt kan dus iedere dag up-to-date zijn, afhankelijk van uw behoefte. De administratie is te benaderen middels een app op uw smartphone of tablet.

Programma 21 november

16:00 uur ontvangst bij Baker Tilly Berk Stationspark 8 te Goes
16:30 uur presentatie Baker Tilly Berk en Exact over "het nieuwe boekhouden"
17:00 uur keuze uit presentatie “Uren facturen” en "Productie/ Handel" . De sessies duren ongeveer 20 minuten en kunnen beide bezocht worden
18:15 uur netwerkborrel

Aanmelden?

Aanmelden kan via l.stenhuis@bakertillyberk.nl
Geeft u dan meteen aan in welke presentatie u interesse heeft:
- Productie/Handel
- Uren facturen

Event informatie

Bedrijf: Baker Tilly Berk

Datum: 21 november 2013

Inschrijven voor: 20 november 2013

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals