International IT Traineeship

Bedrijf
Datum
20 november 2013
Inschrijven voor
13 november 2013
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Meet Accenture International IT Traineeship event 

Geef je carrière in IT consulting een snelle start in het buitenland met ons International IT Traineeship

Na een training van zes weken in Nederland, ga je met een groep ambitieuze starters gedurende een half jaar naar een van onze offshore locaties in bijvoorbeeld India of de Filipijnen. Hier werk je in de praktijk mee op uitdagende IT projecten voor onze Nederlandse klanten en krijg je intensieve training on the job. Ter plekke is veel IT kennis en inhoudelijk projectmanagement aanwezig. Zo ontwikkel je jezelf razendsnel tot een volwaardige IT consultant of specialist. Tijdens het International IT Traineeship doe je de benodigde kennis in theorie en in de internationale praktijk op om bij terugkomst direct te kunnen starten op andere uitdagende projecten bij toonaangevende bedrijven in Nederland.

Accenture - Be greater than

Maak kennis tijdens het Meet Accenture International IT Traineeship event op 20 november

Ontdek vrijblijvend jouw mogelijkheden voor deelname aan het International IT Traineeship tijdens het Meet Accenture International IT Traineeship event op 20 november vanaf 16:00 uur op ons kantoor in Amsterdam. Hier geven we je alle informatie over het International IT Traineeship en kun je persoonlijk kennismaken met deelnemers aan eerdere edities.

Meld je aan

Stuur je cv en motivatie uiterlijk 13 november naar jobs.nl@accenture.com. Op 14 november hoor je of je wordt uitgenodigd voor het evenement.

Wil je meer weten over het programma? Ga naar www.accenture.nl/ittraineeship

Event informatie

Bedrijf: Accenture

Datum: 20 november 2013

Inschrijven voor: 13 november 2013

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten