AT Osborne Management Game 2013

Bedrijf
Datum
16 oktober 2013
Inschrijven voor
01 september 2013
Type event
Business Course
Doelgroep
Masterstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

AT Osborne Management Game 2013

Ervaar de adviespraktijk van AT Osborne
Wil je beleven hoe een van de grootste infrastructurele projecten op de internationale toplocatie Zuidas wordt gerealiseerd? En wil je ons bureau beter leren kennen? Meld je dan aan voor onze Management Game op 16 oktober 2013!

Wat bieden wij?

  • Introductie AT Osborne
  • Projectbezoek aan Zuidas
  • Kennismaking met verschillende professionals
  • Case ZuidasDok
  • Lunch en afsluitende borrel
  • Reiskostenvergoeding op basis van OV

De case: ZuidasDok
Het project ZuidasDok is een combinatie van stedelijke ontwikkeling en een verbetering van de bereikbaarheid van de Zuidas in Amsterdam. De A10 wordt verbreed en ondergronds aangelegd en er komt een nieuwe OV-terminal van internationale allure waarbij trein, tram, metro en bus samenkomen.

De aanpak van dergelijk complexe ruimtelijke vraagstukken is een opgave met veel raakvlakken. AT Osborne helpt opdrachtgevers deze opgave te ontrafelen en op te lossen.

AT Osborne - Management Game

Het project ZuidasDok is een belangrijk maatschappelijk project met veel bestuurlijke en publieke belangstelling. In het project werken veel organisaties met elkaar samen. Hoe ga je om met de verschillende belangen van deze organisaties? En hoe manage je dat de bestuurlijke afspraken over tijd geld en kwaliteit worden gerealiseerd? In een case namen wij je mee in het samenspel van techniek, beleid, organisatie, bestuur en management en laten we je de praktijk ervaren van een adviseur bij AT Osborne.

Voor wie?
Masterstudenten met een technische of bestuurskundige achtergrond en brede maatschappelijke interesse.

Wanneer?
Woensdag 16 oktober van 9:00 uur - 18:00 uur.

Waar?
Het ochtendprogramma vindt plaats in het WTC op de Zuidas. Het programma wordt vanaf de lunch voortgezet bij AT Osborne in Baarn.

Meer informatie of vragen?
Meer informatie vind je op www.atosborne.nl Voor vragen kun je contact opnemen met Mark Roelofsen via managementgame@atosborne.nl of door te bellen naar 035-5434343.

Aanmelden
Wij komen graag in contact met studenten die de lat hoog leggen.
Omdat er slechts 16 plaatsen beschikbaar zijn, vragen wij je cv bij je aanmelding mee te sturen naar managementgame@atosborne.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 27 september 2013.

AT Osborne
AT Osborne lost ruimtelijke vraagstukken op. 150 consultants en managers werken vanuit onze kantoren in Baarn, Brussel en Parijs. AT Osborne investeert in kennis en is altijd op zoek naar ambitieuze afstudeerders en starters.

Event informatie

Bedrijf: AT Osborne

Datum: 16 oktober 2013

Inschrijven voor: 01 september 2013

Type event: Business Course

Doelgroep: Masterstudenten