Deloitte Consulting Selectiedag Strategy & Operations 4-10

Bedrijf
Datum
04 oktober 2013
Inschrijven voor
26 september 2013
Type event
Inhousedag
Doelgroep
WO-studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Deloitte Consulting Selectiedag Strategy & Operations
In één dag van cv tot aan contract? Op 4 oktober krijg jij deze mogelijkheid. Je voert meerdere sollicitatiegesprekken en je kunt op een informele manier kennis maken met onze collega’s. Klikt het van beide kanten? Dan krijg je aan het einde van de dag te horen of jij het Deloitte Consulting team mag komen versterken.

Ben jij een WO-talent in de laatste fase van je master of young professional met 0-4 jaar werkervaring? Meld je dan voor 26 september 2013 aan voor de Deloitte Consulting Selectiedag van Strategy & Operations op 4 oktober.

Is Deloitte Consulting iets voor jou?
Wij zoeken ambitieuze starters en young professionals die grenzen kunnen verleggen en de ambitie hebben om snel te groeien. Binnen Deloitte Consulting start je altijd in een team met een inhoudelijke competentie. Voor deze selectiedag zijn wij op zoek naar kandidaten die ons Strategy & Operations team komen versterken. Strategy & Operations bedenkt strategische oplossingen voor (inter)nationale organisaties in alle branches. Wil je liever toonaangevende publieke en private cliënten adviseren op het snijvlak van business en IT? Meld je dan aan voor de Consulting Selectiedag van Technology op 18 oktober.

Binnen het Strategy & Operations vakgebied hebben wij momenteel diverse vacatures openstaan. Voor deze selectiedag is het belangrijk dat je je motivatiebrief richt op één van de volgende vacatures:

Startende Consultant Strategy Consultant Supply Chain Strategy Startende Consultant Operations ExcellenceJunior Consultant Finance

Selectie
Deze dag is bedoeld voor ambitieuze starters en young professionals met maximaal 4 jaar werkervaring. Onze eerste selectie doen we op basis van de volgende gegevens:

  • Curriculum Vitae
  • Motivatiebrief
  • Cijferlijsten (Middelbare school t/m Universiteit)

Wanneer je door de CV screening bent, nodigen we je uit voor een online assessment. Dit assessment bestaat uit een intelligentiegedeelte en een persoonlijkheidsvragenlijst. Afhankelijk van de scores op je online assessment, word je wel of niet uitgenodigd voor de selectiedag. De selectiedag bestaat uit drie sollicitatierondes:

- Ronde 1: Interviewgesprek met recruiter + consultant.
- Ronde 2: Casegesprek met twee consultants

Je zult een uur van tevoren worden opgevangen om je voor te bereiden op de case

- Ronde 3: Interviewgesprek met de manager van de afdeling.

Wanneer je alle sollicitatierondes positief hebt doorlopen, ontvang je dezelfde dag een aanbod van Deloitte!

Meer informatie?
Neem contact op met de recruiter.

Simone van Dooren
T. 06 – 82 01 92 61
E svandooren@deloitte.nl

#deloitteselectiedag

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 04 oktober 2013

Inschrijven voor: 26 september 2013

Type event: Inhousedag

Doelgroep: WO-studenten