Annual Life Sciences Event 2013

Bedrijf
Datum
22 november 2013
Inschrijven voor
21 november 2013
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op vrijdag 22 november 2013 organiseert Vintura zijn tweede ‘Annual Life Sciences Event’. Tijdens dit evenement komen 34 executives en (senior) managers vanuit diverse internationale farmaceutische bedrijven, gezondheidszorgorganisaties en ziekenhuizen bijeen om de belangrijkste trends en ontwikkelingen te bespreken.

Het is de tweede keer dat Vintura een evenement organiseert voor senior managers binnen de life sciences- en health industrie. Vorig jaar waren 30 executives aanwezig bij de eerste editie, ‘Blue Ocean Strategies in Life Sciences’. Vanwege het succes van het evenement besloot het adviesbureau om hier dit jaar een vervolg aan te geven.

Vintura - Life Sciences Event 2013

Patient Centricity & Engagement
Het thema van het event is ‘Patient Centricity & Engagement’. Dave deBronkart zal de keynote speaker zijn.

Toen Dave deBronkart vernam dat hij een zeldzame en terminale vorm van kanker had, wendde hij zich tot een groep van medepatiënten online - en vond hij een medische behandeling die zelfs zijn eigen artsen niet kenden. Het redde zijn leven. Nu dringt hij er bij alle patiënten op aan om met elkaar te praten, hun eigen gezondheidsgegevens te leren kennen en de gezondheidszorg per e-patiënt te verbeteren. Als gevolg hiervan wordt hij binnen de zorgbranche ook wel ‘ePatient Dave’ genoemd.

Meer informatie en registratie
Het event zal plaatsvinden op vrijdag 22 november in het Hilton Amsterdam van 10.30 – 16.00. Registreren voor het event kan op deze pagina.

Event informatie

Bedrijf: Vintura

Datum: 22 november 2013

Inschrijven voor: 21 november 2013

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals