Meet Accenture Technology Consulting

Bedrijf
Datum
18 juli 2013
Inschrijven voor
15 juli 2013
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Meet Accenture Technology Consulting Summer BBQ

Ben je bijna of recent afgestudeerd in een master, vol ambitie en wil jij je carrière een vliegende start geven op het snijvlak van Business en Technology? Maak vrijblijvend kennis met Accenture tijdens de Technology Consulting Summer BBQ op donderdag 18 juli om 17:00 uur op ons dakterras aan de Zuidas in Amsterdam. Ontdek in een informele setting hoe je jouw carrière als Junior Business & Technology Consultant een snelle start kunt geven. Maak kennis met consultants en managers die al werken binnen onze Business & Technology groepen en kom te weten wat zij voor onze klanten doen en hoe Accenture als werkgever is.

Wat doe je als Junior Business & Technology Consultant bij Accenture?

Je helpt grote organisaties om hun prestaties te optimaliseren door in uitdagende projecten innovatieve oplossingen te ontwikkelen. Samen met de klant analyseer je bedrijfsprocessen en ontwerp, test en begeleid je de implementatie van IT oplossingen. In internationale en multidisciplinaire projectteams werk je samen met de klant. In korte tijd krijg je veel vooraanstaande organisaties van binnen te zien. In elk project krijg je weer een nieuwe uitdaging, waarin je werkt met cutting edge technology en toegang hebt tot de kennis en expertise in ons wereldwijde netwerk. We bieden je veel mogelijkheden om te leren, te groeien en zowel je technologische expertise als je leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen. Zo zorgen we ervoor dat je snel een succesvolle carrière opbouwt.

Meld je aan voor de Meet Accenture Technology Consulting Summer BBQ

Stuur je cv voor maandag 15 juli 12:00 uur naar jobs.nl@accenture.com. Je hoort diezelfde dag nog of we op basis van je cv voldoende aansluiting zien en of we je uitnodigen voor de BBQ op 18 juli.

Wil je meer weten over een carrière bij Accenture of direct solliciteren? Ga naar accenture.nl/carriere of volg ons via Facebook.com/accenturenl

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Niek den Hartog (Recruiter) via jobs.nl@accenture.com of 020-4938383

Event informatie

Bedrijf: Accenture

Datum: 18 juli 2013

Inschrijven voor: 15 juli 2013

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten