Selectiedag Advisory 2013

Bedrijf
EY
Datum
05 juli 2013
Inschrijven voor
01 juli 2013
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Starters
Dit event heeft reeds plaatsgevonden
Advisory Selectiedag 2013: Welcome to the World of IT Advisory!
Wil jij binnen 1 dag weten of je een contract op zak hebt? Meld je dan nu aan voor de Advisory Selectiedag en wie weet start jij binnenkort als Advisor of Scriptiestagiaire! Op vrijdag 5 juli organiseert Ernst & Young een selectiedag voor alle potentiële starters en scriptiestagiaires met interesse in IT. Selecteer je voor deze dag en je leert Ernst & Young in een sneltreinvaart kennen. Aan het einde van de dag weet je direct of je als Advisor of Scriptiestagiaire bij ons  aan de slag kunt!
 
Op deze dag zul je kennismaken met een groot aantal medewerkers. Daarnaast maak je een capaciteitentest en voer je diverse sollicitatiegesprekken. Bovendien krijg je een case voorgelegd waarin je jezelf van je beste kant kan laten zien. De dag zal plaatsvinden op ons kantoor in Amsterdam.
  
Wie zoeken wij?
Onze IT adviestak is één van de belangrijkste spelers in de markt als het gaat om audit en advies gericht op betrouwbaarheid, beveiliging en effectiviteit van informatiesystemen. In deze functie zul je de accountants ondersteunen op het gebied van IT. Wij zijn daarom op zoek naar ambitieuze, enthousiaste nieuwe collega’s met interesse in Business en IT. Heb jij daarnaast je WO of HBO diploma bijna op zak? Dan is dit je kans om deel uit te maken van een gemotiveerd en hecht team.
 
Meld je voor 1 juli aan voor deze selectiedag!
Voor meer informatie over de selectiedag of over Ernst & Young, kun je contact opnemen met Stella Joosten via stella.joosten@nl.ey.com.
 
Tot 5 juli!

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 05 juli 2013

Inschrijven voor: 01 juli 2013

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Starters