Circle Noord Nederland - 18-6

Bedrijf
BDO
Datum
18 juni 2013
Inschrijven voor
17 juni 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Circle Noord Nederland
Vakinhoudelijke kennis opdoen, in een ongedwongen en informele sfeer. Dat telt.

18 juni 2013 t/m 10 september 2013
Locatie : Assen

​Er wordt veel van u verwacht als financieel specialist of ondernemer. Zo ook dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Wij weten als geen ander dat dit tijd kost en dat deze tijd juist zo schaars is. Ondanks dat, is uw persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. BDO ondersteunt u daar graag bij. Middels verschillende bijeenkomsten bieden wij u een ontspannen en leerzame middag waar deskundige sprekers hun kennis, ervaringen en tips met u delen. Een middag waarbij interactie voorop staat als ook het in contact komen met collega controllers, financieel managers en ondernemers en dat in een informele sfeer.

Programma
15.30 uur                     Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
16.00 -16.10 uur           Welkom door dagvoorzitter
16.10 -17.00 uur           1e deel spreeksessie
17.00 -17.15 uur           Pauze
17.15 -18.00 uur           2e deel spreeksessie
18.00 -18.05 uur           Afsluiting
18.05 -19.00 uur           Borrel en hapje
 
Locatie
Alle bijeenkomsten vinden plaats in het Van der Valk Assen, Balkenweg 1 in Assen.

Data, sprekers en onderwerpen

Dinsdag 18 juni

Ontwikkeling van de professional – door Henk van der Honing

Henk van der Honing is reeds 25 jaar kerndocent van de Leergang Bedrijfskunde en Leiderschap van Academische Opleidingen Groningen en personal coach van leiders en professionals. Zijn achtergrond is zijn opleiding als psycholoog, maar hij werkt zijn gehele leven al als docent, coach en consultant in het bedrijfsleven. Zijn kernthema is leiderschap en veranderkunde, in het bijzonder de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. Hij baseert zijn werk op inzichten en kennis op het terrein van zijn vakgebied, maar combineert dit met bedrijfskunde en oosterse en westerse kennisleer. Hij raakt geïnspireerd door het vraagstuk van de menselijke ontwikkeling en zelfkennis. Zelfkennis is relevant voor de effectiviteit van zowel de leider als de professional; inzicht in eigen gedrag kan de leider en professional effectiever maken in de zakelijke relatie. Hij zal na een korte toelichting op een aantal kernbegrippen ruimte geven voor vragen over de rol van de professional en diens advieskracht. Vakkennis en vaardigheid spelen hierbij een belangrijke rol, maar minstens zo belangrijk is de creatie van een zakelijke en integere relatie met de probleemeigenaar; hoe creëer je een dergelijke relatie? Is kwaliteit hetzelfde als integriteit? Wat betekent dit voor de persoonlijke ontwikkeling van de professional?
 
Dinsdag 10 september
Van boekhouding als kostenpost naar een digitaal en efficiënt managementinformatiesysteem
Van sec een jaarrekening naar het naar voren halen van goede kwartaal- en maandcijfers.
Hoe richt u uw administratie en managementinformatie efficiënt in? Hoe maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden van automatisering? De specialisten van BDO en één van de grootbanken voorzien u van relevante informatie op dit gebied om tot een zo optimaal mogelijk systeem te komen.
 
PE-punten
Per bijeenkomst wordt getracht u te voorzien van een bewijs van deelname waarin twee PE punten worden toegekend voor het bijwonen van de bijeenkomst.
 
Inschrijven en meer informatie
U kunt zich direct (kosteloos) aanmelden voor deze bijeenkomsten via het online inschrijfformulier. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Esther Velten via telefoonnummer (050) 521 57 57 of via e-mail.

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 18 juni 2013

Inschrijven voor: 17 juni 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals