Public Finance Community

Bedrijf
Datum
20 juni 2013
Inschrijven voor
19 juni 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Zomerbijeenkomst Public Finance Community

Tijdens de zomerbijeenkomst van de Public Finance Community, welke op donderdag 20 juni plaats vindt op het kantoor van ConQuaestor in Utrecht., verkennen wij dit keer Financial Leadership. Wij nodigen u van harte uit om tijdens deze bijeenkomst nieuwe ideeën, frisse invalshoeken en inspiratie op te doen. De bijeenkomst is een prima gelegenheid om uw netwerk te versterken en vakbroeders te ontmoeten.

Door de financiële crisis en vormen van ontoereikend financieel bestuur - die veel media aandacht kregen - is finance als onderwerp op de voorgrond getreden in het publieke domein. Hierdoor worden financiële aangelegenheden steeds meer strategische aangelegenheden en zijn er steeds meer financiële aspecten verbonden aan strategische aangelegenheden.

Er is kortom meer dan ooit behoefte aan financieel leiderschap. Dit heeft grote impact op uw rol, uw focus en uw agenda. Juist nu wordt er een sterk beroep gedaan op de kwaliteit van de financiële functie. Welke visie heeft u ontwikkeld op de financiële toekomst van uw organisatie? En bent u in staat om de organisatie achter uw plannen te krijgen? Daarover gaat de Public Finance Community in gesprek. Geïnspireerd door de resultaten van het jaarlijkse onderzoek naar financieel leiderschap en in het gezelschap van financiële professionals en bestuurders.

Programma
Voor het programma klik hier

Inschrijven
Om u in te schrijven voor deze bijeenkomst klikt u hier.

Vragen
Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Ronald Fabbro via 06-13358160.
 
Datum, tijd, locatie
20 juni 2013, vanaf 14:00 uur
ConQuaestor
Orteliuslaan 871
3528 BE Utrecht

Event informatie

Bedrijf: ConQuaestor

Datum: 20 juni 2013

Inschrijven voor: 19 juni 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals