Scriptieprijs 2013

Bedrijf
Datum
31 mei 2013
Inschrijven voor
31 mei 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Scriptieprijs 2013

Sinds 2007 reiken wij de SeederDeBoer Scriptieprijs uit. We vinden het belangrijk een bijdrage te leveren aan nieuwe inzichten en aan de ontwikkeling van talentvolle mensen. Dit initiatief is tot stand gekomen in samenwerking met 3MA, de ‘Maastricht Marketing Management Association’.

Ook dit jaar organiseren wij in samenwerking met 3MA de competitie voor de beste scriptie van de Universiteit Maastricht. De scriptie moet betrekking hebben op; organisatie en/of strategie, information management, marketing of supply chain management.

De winnaar van de SeederDeBoer Scriptieprijs wordt beloond met:

  • Een geldprijs van € 1.000,-
  • Eén dag meelopen met een partner in ons bedrijf

In 2013 zal er wederom een presentatie worden gehouden door Pieter de Boer (Partner SeederDeBoer) ten behoeve van de scriptieprijs.

Wil jij mee doen?
Voorwaarde voor deelname is dat de ingestuurde scriptie is geschreven aan de Universiteit Maastricht. Studenten waarvan de scriptie tussen 1 augustus 2012 en 31 mei 2013 beoordeeld is met een cijfer 7,5 of hoger mogen hun scriptie inzenden. Van deelnemers wordt geacht dat ze kennis hebben genomen van de inhoud van het reglement.

Scripties dienen in PDF formaat ingezonden te worden via scriptieprijs@seederdeboer.nl onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en studie(richting). Je ontvangt een bevestiging per mail dat je scriptie is ontvangen. De deadline voor het inzenden van de scripties is 31 mei 2013.

Een geselecteerde werkgroep van SeederDeBoer beoordeelt de scripties en selecteert twaalf scripties. De auteurs van deze scripties worden uitgenodigd voor de prijsuitreiking. Zij ontvangen medio augustus 2013 bericht over de prijsuitreiking.

Event informatie

Bedrijf: SeederDeBoer

Datum: 31 mei 2013

Inschrijven voor: 31 mei 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Studenten