Een dagje sprankelen - 5 juni

Bedrijf
Datum
05 juni 2013
Inschrijven voor
04 juni 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Een dagje sprankelen

Op woensdag 5 juni 2013 organiseren we voor het eerst een evenement waar de adviseurs van de toekomst centraal staan. Jonge talentvolle mensen ontmoeten elkaar om samen met elkaar na te denken en te sparren over een actueel onderwerp dat leeft bij onze klanten, om tot frisse en vernieuwende inzichten te komen waar onze klanten écht iets aan hebben.

Het thema van deze dag is “vertrouwen”. Vertrouwen is belangrijk. Vertrouwen in jezelf, in elkaar, in organisaties en systemen, vertrouwen in de maatschappij.

Programma
Het eerste dagje sprankelen vindt plaats op woensdag 5 juni 2013 op ons kantoor in Hilversum. Deelname aan het programma is exclusief voor ‘jonge talenten’ van onze klanten en relaties. ’s Ochtends gaan de deelnemers samen met Young Professionals van SeederDeBoer aan de slag met diverse boeiende cases omtrent het thema.

In de namiddag sluiten de managers van de jonge talenten aan. De verfrissende resultaten van die dag worden aan deze managers en partners van SeederDeBoer gepresenteerd. Onder het genot van een hapje en drankje sluiten we de dag af, waarbij er nog voldoende gelegenheid is om verder kennis en ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden
Zin om mee te sprankelen? Ben je maximaal 28 jaar en Nederlands sprekend? Meld je dan hier aan.

Event informatie

Bedrijf: SeederDeBoer

Datum: 05 juni 2013

Inschrijven voor: 04 juni 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals