Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi

Bedrijf
Datum
31 mei 2013
Inschrijven voor
20 mei 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Adviseurs
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op vrijdag 31 mei organiseren Twynstra Gudde en AT Osborne het ‘Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi’ 2013. Tijdens het voetbaltoernooi gaan 15 teams van diverse adviesbureaus met elkaar strijden om de prestigieuze titel ‘beste adviesbureau voetbalteam van het jaar’.

Het ‘Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi’ wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. Consultancy.nl en de ROA hebben zich verbonden als sponsors.

Toernooi
Het voetbaltoernooi vindt plaats van 15.30 - 21.00 uur op de velden van voetbalvereniging DEV (sportpark Tuilland) in Doorn. Toegang voor bezoekers is gratis. Teams spelen elf tegen elf op een heel veld. De winnaars van de poulefase gaan door naar de halve finales en aan het einde van de middag vindt de finale plaats tussen de twee beste teams. Gedurende het toernooi zal er tevens een BBQ / borrel gehouden worden, zodat deelnemers ook buiten het veld met elkaar in contact komen.

Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi 2013
 
Teams
Vorig jaar namen 11 adviesbureaus deel aan het toernooi: AT Osborne, Twynstra Gudde, KPMG, APPM, BMC, Atos, Buck Consultants International, Rebel, RoyalHaskoningDHV, Ecorys en Berenschot.

Interesse om deel te nemen?
Heb je interesse om deel te nemen aan het Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi? Meld je team uiterlijk maandag 20 mei aan. De eerste 15 teams krijgen een plek in dit spektakel. Voor meer informatie en inschrijving neem contact op met Jan Willem Westerweel via jww@tg.nl.

Event informatie

Bedrijf: AT Osborne

Datum: 31 mei 2013

Inschrijven voor: 20 mei 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Adviseurs