Rondetafel E-commerce

Bedrijf
Datum
04 juni 2013
Inschrijven voor
03 juni 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ontmoet collega-managers, denkers en voorlopers op dinsdag 4 juni a.s. tijdens de tweede rondetafel over E-commerce, georganiseerd door Eurogroup Consulting. Het thema van de middag is: “Next level E-commerce: de E-commerce agenda voor 2013-2016″.

Programma Ronde Tafel Next Level E-commerce
Dirk de Bruijn, E-commerce Manager bij Beter Bed, deelt openhartig zijn ervaringen met het gestructureerd verbeteren van E-commerce bij Beter Bed. We gaan in dialoog over onderwerpen als het omgaan met beeldvorming en weerstand in de organisatie, het besluitvormingstraject, het stellen van prioriteiten en de rol van onderzoeken en rapporten. Ook bespreken we de E-commerce agenda 2013-2016: welke top tien ontwikkelen horen thuis op elke E-commerce agenda? In een open discussie met deelnemers krijg je inzicht in trends, praktijkvoorbeelden en lessons learned.

De bijeenkomst is bedoeld voor E-commerce verantwoordelijken die toe zijn aan verdere professionalisering van hun  E-commerce operatie. We starten om 15.00 en eindigen rond 18.00 met een hapje en een drankje. De locatie volgt later.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Marileen Kan.

Event informatie

Bedrijf: Eurogroup Consulting

Datum: 04 juni 2013

Inschrijven voor: 03 juni 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals