Inhouse Event

Bedrijf
Datum
24 mei 2013
Inschrijven voor
23 mei 2013
Type event
Inhousedag
Doelgroep
young professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het Magnus YOUNG PROFESSIONAL Programma - 24 mei

Jij bent de nieuwe consultant van Magnus!

 • Jij begrijpt als geen ander de impact van IT, internet en social media,
 • Wij kennen de bedriajfsprocessen en projectmanagementmethodieken.
 • Jij kijkt met een andere blik naar netwerken, nieuwe media en samenwerken,
 • Wij hebben gave projecten, ervaren collega’s en interessante klanten.
 • Jij bent recent afgestudeerd, of nog bezig, en vol met frisse ideeën,
 • Wij hebben jarenlange ervaring, staan voor kwaliteit en zijn innovatief.
 • Jij biedt net dat beetje extra,
 • We kunnen veel van elkaar leren, Magnus en jij, de nieuwe consultant, onze Young Professional!

Het Young Professional Programma (YPP)

We beginnen op vrijdag 24 mei met een interactieve kennismakings- en selectiedag. Deze dag bestaat uit het presenteren van jezelf, van elkaar leren, kennismaken, samenwerken en je creatieve kanten laten zien. Hierbij maak je kennis met Magnus en haar omgeving en klanten.

Daarna volgt een combinatie van trainingen, coaching, intervisie, projectervaring en teamwork. Samen met een selecte groep Young Professionals volg je het eerste jaar een speciaal programma.  Je bent al direct in dienst bij Magnus en loopt waar mogelijk direct mee bij een klant onder begeleiding van een ervaren collega, waarbij jouw ideeën over de inzet van nieuwe technologieën erg gewaardeerd worden. Je maakt kennis met een of meerdere Practices (kennisgroepen) van Magnus, die het beste zouden kunnen passen bij jouw ervaring en interesses.

Natuurlijk krijg je een coach (een van onze practice managers of ervaren senior consultants) die je begeleidt en waar je met al je vragen naar toe kunt. Zo doe je theorie, project-, en praktijkervaring op in alle facetten, en kun je jouw visie ontwikkelen en eigen initiatieven ontplooien.

Wie jij bent

Wij zoeken slimme, ambitieuze, leergierige en ondernemende young professionals met een passie voor oplossingen met nieuwe technologieën en/of interesse in SAP. Wil je veel verantwoordelijkheid, je snel ontwikkelen en doorgroeien? Is dit profiel je het lijf geschreven en kun je net dat beetje extra bieden? Dan zoeken we jou! Je hebt frisse, bruisende ideeën en zin in een afwisselende job waarin je je breed kunt ontwikkelen. Je hebt een universitaire opleiding afgerond, of je bent aan het afstuderen.

Je hebt technische affiniteit en bovengemiddelde interesse in business processen, IT en consultancy, met name op het gebied van SAP Business Intelligence, SAP Logistiek en SAP Onderhoud (EAM/PLM).

Jij bent wie wij zoeken, onze nieuwe consultant!

Wat jij zoekt

Je zoekt een baan in de IT-consultancy met eigen verantwoordelijkheid, bij een werkgever waar je proceskennis kunt opdoen, maar waar ook naar jouw ideeën geluisterd wordt. Je zoekt omgeving waar ondernemerschap gewaardeerd en gestimuleerd wordt, met ruimte om je eigen ding te doen.

Je wilt allround bezig zijn, nieuwe mensen ontmoeten, leuke dingen bedenken, je continu ontwikkelen. En natuurlijk wil je een goed salaris, mooie auto, en alle tools om met de buitenwereld te kunnen communiceren.

Daarom Magnus

Magnus is een consultancy organisatie die al meer dan 20 jaar advies-, implementatie- en beheerdiensten en tevens software oplossingen levert die onze klanten in staat stellen om IT op een Business Smart + User Centric manier te gebruiken. Magnus heeft een track record op het gebied van, met name SAP-, consultancy en loopt voorop met de allernieuwste ontwikkelingen.

Magnus heeft meerdere kennisteams, ook wel Practices genoemd. Deze bestaan uit hechte teams met zeer ervaren professionals die een groot aantal klanten dagelijks ondersteunen in de volle breedte van hun specifieke kennis domein, zoals Finance, Logistiek, Enterprise Asset Management, Business Intelligence en Analytics, Model Based Development, Integratie, Techniek, Mobile Solutions en Business Process Management.

We denken altijd met de klant mee, gaan voor kwaliteit, zijn flexibel, ondernemend en een tikkeltje eigenwijs, met de juiste mentaliteit en betrokkenheid. We komen beloften na en leveren wat we afspreken.

Bij Magnus kun je jezelf zijn en verder groeien in de richting die jou aanspreekt.

We willen je coachen en kennis bij brengen, maar zien jou ook als een waardevolle kennisbron. We doen gave projecten bij interessante klanten, zijn innovatief en afwisselend bezig. Hierdoor leer je veel van SAP, bedrijfsprocessen, politiek binnen organisaties, teamwork, en projectmanagement. We vinden het belangrijk om leuke dingen met elkaar te ondernemen. Zo organiseren we een weekendje skiën, kerstdiner, sportieve activiteiten, BBQ’s, uitjes met je eigen team en met het hele bedrijf en regelmatig een interactieve meeting met een borrel.

Magnus biedt

Behalve gave projecten en leuke collega’s word je ook goed beloond voor je inzet;

 • Direct aan de slag en al doende stomen we je klaar om een all-round (SAP) consultant te worden;
 • Complexe en uitdagende projecten bij een breed portfolio aan klanten;
 • Betrokkenheid bij het gehele proces van Sales tot implementatie;
 • Volop aandacht voor het verder ontwikkelen van jouw talenten door het volgen van trainingen en het bijwonen van seminars;
 • Een dynamische omgeving met collega’s die jouw passie voor techniek en mooie oplossingen voor de klant delen;
 • Uitstekend salaris en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Uiteraard ontbreken een laptop en een smartphone niet;

Aanmelden

Meld je hier aan voor ons YPP en stuur een mooie motivatiebrief, met het waarom van je voorkeur voor consulting en het YPP, met cijferlijst en/of C.V. Je kunt deze richten ons recruiting team. Zij zijn ook telefonisch te bereiken via 088 696 60 00. Je krijgt dan zo snel mogelijk te horen of wij 24 mei met je kennis mogen maken.

Programma vrijdag 24-mei

09:00-09:15   Ontvangst

09:15-09:45   Introductie Magnus en Programma

09:45-11:00   Voorstelrondje

11:00-12:00   Individuele case

12:00 13:00   Lunch

13:00-16:00   Groeps-Case: van idee naar plan

16:00-17:00   Borrel

Event informatie

Bedrijf: Magnus

Datum: 24 mei 2013

Inschrijven voor: 23 mei 2013

Type event: Inhousedag

Doelgroep: young professionals