Deloitte Consulting Business Course

Bedrijf
Datum
06 juni 2013
Inschrijven voor
15 april 2013
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Beschik jij over de juiste bagage?
Meld je nu aan voor de Consulting Business Course in Barcelona.

Barcelona, 6 t/m 9 juni

Maak kennis met de dynamische consultancy wereld van Deloitte. Tijdens onze Business Course ervaar je van A tot Z de veelzijdigheid van het werken als consultant. Beleef hoe het is om aan de hand van onze methodiek in een multidisciplinair team samen te werken aan een klantenopdracht. Ondertussen geniet je van een kennismaking met Deloitte professionals onder de Spaanse zon.

Wie kan zich aanmelden?
Ben jij een WO-talent in de laatste fase van je master? Meld je dan voor maandag 15 april aan voor de Deloitte Consulting Business Course van donderdag 6 tot en met zondag 9 juni in Barcelona.

Selectieprocedure
Om kans te maken op een plek als deelnemer aan de Business Course naar Barcelona dien je jouw cv, motivatie en kopie cijferlijst middelbare school en WO te uploaden bij de aanmelding. Hierna vindt de CV-selectie plaats. Kom jij in aanmerking voor een plek? Dan word je gevraagd een online competentie- en capaciteitentest te maken. Als de uitslag hierop positief is, volgt het selectiegesprek met de recruiter en consultant.

Benieuwd naar eerdere ervaringen?
Tijn en Regina zijn vorig jaar mee geweest naar de Business Course in Barcelona. Momenteel zijn zij werkzaam binnen Deloitte als Business Analyst. Lees hieronder hun ervaringen.

Tijn van der Heijden, Business Analyst Consulting Technology

"Een uitdagende case uitwerken met ambitieuze topstudenten,  het bezoeken van een Europese topbestemming en de mogelijkheid krijgen om de consulting tak van Deloitte te leren kennen. Dit waren voor mij de belangrijkste redenen om me in te schrijven voor de Consulting Business Course. Hieruit voort kwam een erg leuke en leerzame week  waarbij ik een goede indruk van Deloitte kon krijgen. Deze business course heeft mij dan ook doen besluiten dat ik zeer graag als consultant bij dit bedrijf aan de slag wilde gaan!"

Regina Bruijnaers, Business Analyst Consulting Human Capital

''In juni 2012 heb ik deelgenomen aan de consulting business course die plaatsvond in Barcelona. Het was voor mij een unieke manier om in contact te komen met enkele professionals van Deloitte en de veelzijdigheid van de consultancy te leren kennen. Overdag werd er hard gewerkt aan opdrachten die aan het einde van de dag gepresenteerd werden aan de klant. In de avond was er tijd om elkaar beter te leren kennen door gezellig met elkaar te dineren en het nachtleven van Barcelona te ontdekken. Work hard, play hard dus! Tijdens deze dagen werd er een open setting gecreëerd waarin al mijn vragen zijn beantwoord en waar er voor iedereen persoonlijke aandacht was. Kortom, deze dagen hebben mij ontzettend geïnspireerd en gemotiveerd om mijn professionele carrière bij Deloitte te beginnen!''

Meer informatie
Neem contact op met Simone van Dooren: Simone@werkenbijdeloitte.nl


Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 06 juni 2013

Inschrijven voor: 15 april 2013

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten