Dutch Testing Conference

Bedrijf
Datum
17 april 2013
Inschrijven voor
16 april 2013
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

In het Spant! in Bussum vindt op 17 april 2013 de vierde editie van het congres Dutch Testing Conference (DTC) plaats. Het DTC heeft dit jaar als thema "Optimize integration between IT and business". In het programma staat de samenwerking tussen IT & Business centraal. Het DTC is interessant voor Test Professionals, Test Professionals, Quality Managers, Test Managers, Process Managers, Infrastructuur Managers, IT Architecten/Specialisten en Informatie Managers.

Het programma wordt ook dit jaar gevuld door middel van plenaire expertsessies en praktijkcases waaraan je kunt deelnemen. Ordina is op dіt congres aanwezig als silver sponsor.

Bridging the Gap

Parallel aan het DTC vindt het congres Bridging the Gap plaats dat zich richt op specialisten en zakelijke eindgebruikers die op de hoogte willen blijven van de huidige trends & ontwikkelingen en die mogelijk willen investeren in oplossingen rondom de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Bridging the Gap is exclusief voor Project Managers, Programma Managers, Afdelings Managers en Informatie Managers.

Voor meer informatie gaat u naar: www.DutchTestingConference.nl of www.bridgingthegapconference.nl/tekstblok

Event informatie

Bedrijf: Ordina

Datum: 17 april 2013

Inschrijven voor: 16 april 2013

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals