De menselijke maat in Agile werken

Bedrijf
Datum
09 april 2013
Inschrijven voor
08 april 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De mens staat centraal in Agile omgevingen. Ordina nodigt je daarom uit voor een interactieve bijeenkomst over de menselijke maat in Agile werken. Leer over Agile denken en werken als Tester tijdens de presentaties van onze Agile competence leaders en geef jouw mening tijdens de open space-sessies.

“Agile in de organisatie” met Remi-Armand Collaris

Agile transformatie betekent dat jij als individu je gedrag verandert. Dit gedrag wordt echter voor meer dan 90% bepaald door je omgeving. In deze sessie Laat Remi-Armand zien welke verandering we met z’n allen doormaken in onze reis naar een meer Agile manier van werken. Waarom kost dit inspanning? Wat zijn de valkuilen? Waar lopen veel organisaties tegenaan? Maar vooral ook: waarom willen we dit eigenlijk met z’n allen toch zo graag dat we  alle beren op de weg trotseren?

“Tester kom uit je comfortzone!” met Anko Tijman

Dat je als tester in een Agile project vooral moet samenwerken en dat je teamleden meetesten, dat is inmiddels wel bekend. Maar wat betekent dat voor jouw rol? Hoe ga je om met teamleden die niet kunnen testen? Als Agile tester zal je vooral je sociale skills moeten ontwikkelen: hoe help je jouw team om beter te testen? Agile testen is ook kennis overdragen, bruggen bouwen, coördineren en afstemmen. Niet meteen het traditionele domein van de tester, want vaak blijven we hangen in modellen en principes toepassen. Het is dus essentieel dat jij als tester jouw eigen comfort zone oprekt. Tenminste, als je een succesvolle Agile tester wil worden…  In deze sessie helpen we je een beter begrip te krijgen van de interactie tussen de Agile tester en zijn team. Zodat jij comfortabel je nieuwe comfort zone kunt ontdekken.

Open space: set the topic!

Heb je ideeën of vragen over Agile die je met anderen zou willen delen? Open space geeft jou de kans zelf Agile gerelateerde onderwerp aan te dragen om deze vervolgens met anderen te bespreken. Wij zijn zeer geïnteresseerd in jullie mening!

Programma

Het programma begint om 16.00 uur. Wij sluiten de sessie af met een borrel om 19.45 uur. Voor het volledige programma klik op de volgende  link en ga naar programma.

Inschrijven

Wil jij verder duiken in de Agile wereld en dat graag samen met anderen ervaren? Schrijf je dan in via de 'aanmeld'-button hieronder. Aan deze sessie zijn geen kosten verbonden.

Wij zien je graag op dinsdag 9 april aanstaande bij Ordina in Nieuwegein, Ringwade 1

 

Event informatie

Bedrijf: Ordina

Datum: 09 april 2013

Inschrijven voor: 08 april 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals