Met beide benen in de cloud

Bedrijf
Datum
19 maart 2013
Inschrijven voor
18 maart 2013
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het lijkt onoverkomelijk, 2013 wordt het jaar van de cloud. Het tempo van economische, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen gaat steeds meer omhoog. Dit vraagt van organisaties meer flexibiliteit die met cloud computing kan worden gefaciliteerd. Daarnaast komen technologische innovaties – soms uitsluitend - via een cloudmodel beschikbaar. Toonaangevende leveranciers zoals Microsoft bieden bewezen cloudplatformen en inmiddels zijn aansprekende Nederlandse organisaties ingestapt op cloud computing.

Ordina en partner Microsoft nodigen organisaties uit om het seminar ‘Met beide benen in de cloud’ bij te wonen. Wij geven graag handen en voeten aan cloud computing. Het seminar vindt plaats op dinsdag 19 maart van 12:30 tot 16:00 uur. Aan de hand van praktijkvoorbeelden nemen wij u mee langs de wereld van cloud computing; ervaringen en afwegingen die komen kijken bij de overgang naar de cloud.

Graag ontvangen wij u tijdens ons seminar waar we u een inspirerend programma bieden. En u gaat niet met lege handen naar huis! Het seminar start met een lunch.

Wilt u meer weten over het seminar, neem dan contact op met Gerrie Holdijk via gerrie.holdijk@ordina.nl of 0620977838 (ma-woe).

Graag tot ziens op 19 maart bij Ordina in Nieuwegein!


Adres
Ordina
Ringwade 1
3439 LM  Nieuwegein 

 

 

Event informatie

Bedrijf: Ordina

Datum: 19 maart 2013

Inschrijven voor: 18 maart 2013

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals